KIŞIN NEREYE GİDECEĞİM DERDİNE SON: ANKARA'DA KAPALI OYUN PARKLARI

blog yazısı ekle !

KIŞIN NEREYE GİDECEĞİM DERDİNE SON: ANKARA'DA KAPALI OYUN PARKLARI

Çocuklu aileler çocuklarıyla beraber vakit geçirmeye bayılıyorlar. Özellikle çalışan anne ve babalar için çocukları ile vakit geçirebilmek adeta bulunmaz bir fırsat. Neredeyse sadece hafta sonları veya bazı özel akşamlarda çocukları ile birlikte olabilmek için can atıyorlar.

Ancak özellikle soğuk kış günlerinde, yağışlı havalarda çocuklarla vakit geçirmek oldukça zor oluyor. Bilhassa küçük çocuğu bulunanlar için kışın dışarı çıkmak tam bir işkenceye dönüşüyor. Ya çocuklar hastalanıyor ya da canları sıkılacağı için anne ve babaya rahatlık vermiyorlar. İşte bu gibi durumlarda Ankara'da kapalı oyun parkları adeta imdada yetişiyor.

Hava ne kadar soğuk olsa da sıcacık bir ortamda çocuklarınızın oynaması için dizayn edilmiş modern kapalı oyun parkları ile beraber kaliteli bir hizmet veriliyor. Böylece anne ve babalar kışın "nereye gideceğim, ben bu çocuğun gönlünü nerede eğlendireceğim, çocuğumla birlikte nerede vakit geçireceğiz" gibi tüm dertlerden kurtuluyorlar.

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


AVM Oyun Alanları Görülmeye Değer


Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kalabalık şehir ortamlarında hayatın merkezine oturmuş olan alışveriş merkezleri pek çok opsiyona da bünyesinde yer veriyor. Bir yaşam alanına dönüşmüş olan AVM'ler çocukları da ihmal etmiyor. Ankara'da kapalı oyun parkları bulunan AVM'ler hakikaten güzel bir hizmet veriyor.

Siz alışveriş yapmak için özellikle kışın soğuk günlerinde alışveriş merkezine gittiğinizde AVM içerisinde yer alan kapalı oyun parkında çocuğunuz eğlenebiliyor. Üstelik bazı alışveriş merkezlerinde son derece geniş olan oyun parkları lunaparkları aratmıyor. Her türlü alternatif bulunuyor. Masa oyunları olduğu gibi teknolojik platformlar da bu oyun parklarında yer alıyor.

Üstelik bazı alışveriş merkezleri hizmet çıtasını yükselterek 0-6 yaş grubu çocuklarınız için oyun ablası veya yardımcı abla dediğimiz görevlilere de yer veriyor. Böylece siz rahatlıkla oturup yemeğinizi yiyebiliyor, alışverişinizi yapıyorsunuz. Çocuklarınız eğlenirken gözünüz de arkada kalmıyor.

Çocuğunuzu Mutlaka Aqua Parka Götürün


En küçük çocuklardan ergenlik çağındaki çocuklara kadar hepsinin ilgisini çeken Aqua parklar Ankara'da da yer alıyor. Ankara'da denize hasret büyümekte olan çocuklar için aqua parklar bulunmaz bir nimet. Ankara'da kapalı oyun parkları içerisinde yer alan bu mekânlarda çocuklar için bütün ayrıntılar da düşünülüyor.

Çocuğunuzla birlikte gezerken su altı canlılarını görmek, şeffaf olan camların ardından devasa büyüklükteki balıkların fotoğrafını çekmek inanılmaz bir keyif olsa gerek. Bir tarafta palyaço balığı yüzüyor diğer tarafta ise piranaları seyredebiliyorsunuz.

Adrenalin Arayan Çocuklar İçin Oyun Evleri


Günümüzde çocuklar gündüz okulda akşam ise genellikle evde bulunuyorlar. Zaten yeşil alan da giderek azalıyor. Hal böyle olunca enerjisini atacak hiçbir platform kalmıyor. Ancak Ankara'da bulunan bazı oyun evleri adrenalin dolu dakikalar geçirilmesi için pek çok alternatif etkinliğe yer veriyor.

Oyun evlerinin içerisinde tırmanma odaları bulunuyor. Ankara'da kapalı oyun parkları içinde yer alan bu mekânlar özellikle enerji dolu olan çocuklar için son derece ideal. Çocuğunuz gün boyu orada tırmanış yapabiliyor.

Ayrıca bazı oyun evlerinde parkurlar yer alıyor. Çocuklar birbirinden farklı şekilde tasarlanmış olan parkurlarda saatlerce oynayabiliyorlar. Küçük çocuklar için daha yumuşak zeminli olan parkurlar hazırlanırken yaş kategorisine göre de parkurların hazırlanmasında farklı alternatiflere yer veriliyor.

Çocuklarınız Grup Oyunlarından Mahrum Kalmasın


Kapalı oyun parkları denilince bazılarının aklına sadece birkaç tane toptan oluşan oyun havuzları geliyor. Hâlbuki Ankara'da kapalı oyun parkları çıtayı oldukça yükseltmiş durumda. Her yaş kategorisine göre farklı odalarının bulunduğu oyun evlerine giriş yaptığınızda birbirinden farklı alternatiflerle karşılaşabilirsiniz.

Küçük çocuklar için genellikle top havuzu tercih edilirken bildiğiniz standart oyuncakların hepsine yer veriliyor. Ancak yaş kategorisi arttıkça özellikle grup oyunlarının yer aldığı ve heyecanlı dakikaların yaşanabileceği parkurların bulunduğu oyun parkları dikkat çekiyor.

Bu gibi mekânlara gidildiğinde dostlarla beraber kalabalık bir şekilde eğlenebilirsiniz. Çünkü çocuklarımız zaten oyun parkına girdiğinde çıkmak bilmiyorlar. Normal zamanlarda bir yerlere yemek için gitmek istediğinizde çocuklar sorun çıkarırlar, karınları doya doymaz kalkıp eve gitmek isterler. Fakat Ankara'da kapalı oyun parkları bünyesindeki alternatifler o kadar çok ki çocukları eve götürmekte zorlanıyorsunuz.

Tematik Oyun Parkları


Günümüzün çocuklarını mutlu etmek pek de kolay değil. Çünkü bilgi dağarcığı oldukça geniş oluyor. Daha 5-6 yaşındaki çocuk bile televizyonda izlediği karakterlerin her birisinin kim olduğunu nerede yaşadığını hangi filmde geçtiğini gayet iyi biliyor. Akıllı telefonlar ile tablet ile büyüyen çocuklar mutlu edilecekse onlara renkli bir dünya hazırlamak gerekiyor. İşte Ankara'da kapalı oyun parkları bu bakımdan güzel bir hizmet veriyor.

Tematik olarak hazırlanmış olan bazı parklarda çocukların bildikleri, hayal dünyasını zenginleştiren, sanal platformlarda görmeye alıştığı çizgi film kahramanları veya oyun karakterleri bulunuyor. Bu gibi yerlere gittiğinizde bütün bir oda çizgi film karakteri ile beraber onun yaşam alanının bütün unsurlarına da yer veriyor.

Tematik olarak şekillendirilmiş olan bu parklarda özellikle bilgisayar oyunlarındaki aktiviteleri de yerine getirebiliyorsunuz. Kahramanın atladığı yerlerden atlıyor zıpladığı yerlerde zıplıyor ve oyunun geçtiği bütün mekânlarda vakit geçirebiliyor. Hal böyle olunca da çocuğunuzun canı kesinlikle sıkılmıyor. Bu gibi yerlerde ebeveynlerin rahatça oturup çayını yudumlaması veya yemeğini yemesi mümkün oluyor.

Parti Evleri ve Geniş Alternatifler


Çok farklı amaçlar için hizmet vermekte olan parti evleri de çocukların eğlenebileceği mekânlardan bazıları. Ankara'da kapalı oyun parkları bulunan parti evlerinde organizasyon yapmayı düşünüyorsanız doğru kararı vermişsiniz demektir. Zaten organizasyonlar için hizmet vermekte olan parti evlerinde her türlü alternatif bulunuyor. Bütün yaş çocuk kategorileri için farklı organizasyonlar yapılabiliyor.

Özellikle doğum günü kutlama açısından son derece ideal olan bu mekânlarda rengârenk masalar sandalyeler masa örtüleri yer alıyor. Ayrıca bu mekânlarda çocuklara özel menüler de hazırlanıyor. Çocuğunuzun canı neyi istiyorsa hangi içeceği arzuluyor ise sunumuyla beraber çocuklara hitap eden güzel bir menü konsepti bulunuyor.

Doğum günü kutlamalarında, Anaokulu mezuniyetlerinde, diş çıkmasında, baby shower partilerinde son derece kaliteli hizmet veren parti evlerinde hem kapalı hem de açık mekânlarda parklar bulunuyor. Ankara'da kapalı oyun parkları içerisinde hizmet veren parti evleri de oldukça önemli. Ankara'nın uzun süren kış günlerinde doğum günü partilerini bu gibi mekânlarda verdiğinizde aileler rahatça oturup sohbet ederken çocuklar gönüllerince eğlenebiliyor.

Palyaçolar şov yapıyor çeşitli animasyonlarla birlikte çocuklar renkli dakikalar geçiriyor. Pastasından içeceğine oyuncaklarından afişine ve ışık şovuna kadar her türlü ayrıntı düşünülüyor. Çocuklar için unutulmaz bir doğum günü partisi parti evlerindeki görevliler tarafından hazırlanıyor.

Teknolojik Oyunlar Baş Köşede


Yukarıda dediğimiz gibi teknoloji ile büyüyen çocukların eğlenebileceği teknolojik oyuncaklara da mutlaka ihtiyaç var. Ankara'da kapalı oyun parkları pek çok alternatif bünyesinde barındırıyor. Oyun parkları, çeşitli engeller, koşu parkurları, trambolinler, top havuzları yer alıyor. Ancak çocukların mutlu olabilmesi için teknolojik ayrıntılara da yer veriliyor.

Bu parklara gittiğinizde evde oynamaya alıştıkları oyunların daha büyük ekranlarda oynanması mümkün oluyor. Üstelik arkadaşlarıyla birlikte takım kurarak oyun oynayabiliyorlar. Tabii ki bu arada siz de denetlemek zorunda kalmıyorsunuz. Onları görebileceğiniz yere konuşlandırılan masalarda oturup yemeğinizi yiyor çayınızı yudumluyorsunuz.