İNCEK'TE BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

İNCEK'TE BRUNCH MEKANLARI

Sıradan bir şekilde kahvaltı yapmak istemeyen, dışarıdaki özel mekânlarda kahvaltı yapmak isteyen ve özellikle de tatil günlerinde kahvaltıyla öğle yemeğini birleştirmek isteyen insanlar için hizmet veren İncek Brunch mekanları sayesinde artık sıradanlıktan uzak bir şekilde nefis bir kahvaltı sizleri bekliyor. Ankara'nın çeşitli yerlerinde karşımıza çıkan bu mekânda; sınırsız kahvaltı keyfi ve lezzetli besinler karşımıza çıkıyor. Siz de en azından haftada bir gün belirleyerek, o günün sabahında vaktinizi dostlarınızla ya da sevdiklerinizle güzel bir şekilde geçirmek için brunchı tercih edebilirsiniz.




Üstelik bu güzel ve kaliteli ortamda birbirinden lezzetli besinler yer almaktadır. Kahvaltıda birçok farklı çeşidin yer aldığı bu mekânda; hem karnınız doyacak, hem de haftada en azından 1 gününüzü güzel bir şekilde geçirme fırsatı yakalamış olacaksınız. Her zaman için kendisini geliştiren ve yenileyen, bu sayede de günümüz modern yaşantısına ayak uydurmayı başaran bu mekân; günden güne kalitesini arttırmaya ve müşterileri bir bir kendi etrafına toplamaya da devam ediyor.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Ankara'da hizmet veren ve insanların en azından 1 günlüğüne bile olsa son derece güzel ve keyifli bir ortamda kahvaltı ve öğle yemeğini bir arada yapabilmelerine olanak sağlayan İncek Brunch mekanları; verdikleri kaliteli hizmetin yanı sıra, şıklıkları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Son derece şık ve modern bir görünüme sahip olan bu mekânlara; elit insanlar gelmekte ve bu açıdan ortam da son derece kaliteli olmaktadır. Farklı kahvaltı çeşitleriyle ve öğle yemeğinde tüketilen besinlerle insanların karşılarına birçok farklı seçenek sunan bu mekânlar; özellikle hafta sonları ve Pazar günler için bulunmaz bir fırsat olmaktadır.

Hamur işlerinden tatlılara, özel olarak hazırlanan salatalardan kahvaltı çeşitlerine, meyve sularından diğer içecek türlerine kadar birçok farklı seçeneğin sunulduğu bu mekânlar; bir gün olsun kafa dinlemek isteyen ve keyifli bir ortamda güzel bir şekilde sevdikleriyle vakit geçirmek isteyenler için de özel bir seçenek olmaktadır. Ankara'da kahvaltı ve öğle yemeğini bir arada yapmak isteyen ve keyifli bir gün geçirmek isteyenler için hizmet veren İncek Brunch mekanları her geçen gün ön plana çıkmaya devam ediyor.