İNCEK AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

İNCEK AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

Ankara da oturanlar için her semtte farklı pek çok mekânda brunch yapma fırsatı bulunuyor. Bu şehri bilmeyenler ziyaret amacı ile geldiklerinde İncek açık hava brunch mekanları arasından hoşlarına gidenlerde keyifli kahvaltı yapma fırsatını bulabilirler. Açık hava da mis gibi kokular içinde kahvaltınızı yapmak istediğiniz de pek çok farklı seçenek imkânınız bulunur.




Seçimlerinizi yaparken damak tadınıza göre ya da mekânın dizaynına göre yapabilirsiniz. Restoran bölümlerinde kapalı alanlarda geç saatlerde kahvaltı yapmak istemeyenler bunun için bahçe ya da terası bulunan mekânlar arasından seçim yaparak istedikleri saatte kahvaltı yapmanın rahatlığını yaşayabilirler. Hafta sonu sevdikleriniz ile birlikte açık hava da geç saatlerde keyifle kahvaltı yapabilirsiniz.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara


Erken saatlerde kahvaltı yapmayı sevmeyenler daha fazla uyuyarak daha geç saatlerde brunch mekan seçimleri ile güzel bir kahvaltı yapabilirler. Yaz aylarında kapalı alanda bulunmak istemeyenler için açık hava da brunch keyfi sağlayan mekânlar tercih edilebilir. Herkesin zevkine göre farklı dizayn edilmiş hoş bahçeleri bulunan mekânlar arasından istediğinizi tercih etmeniz durumunda kahvaltınızı açık hava da manzara karşısında yapabilirsiniz. Cafe ortamında açık hava da açık büfe kahvaltı seçenekleri sunan mekânlarda bulunuyor. Damak tadınıza göre seçimler yaparak güzel bir kahvaltı yaparken yanınızda bulunan dostlarınız ya da aileniz ile bu kahvaltının keyfini sohbet ederek çıkartabilirsiniz. Hafta içi ya da hafta sonu brunch hizmeti veren pek çok farklı mekân seçenekleri bulunuyor.

İncek açık hava brunch mekanları ile istediğiniz zaman açık havada geç kahvaltı yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Gece dışarı çıkmayı isteyenler için farklı alanlarda bulunan meyhane seçenekleri mevcuttur. Bir şeyler içmek ve keyifli zaman geçirmek isteyenler bu seçenekler arasından istediklerini tercih ederek buraya gidebilirler.

Eğlence mekânı arayanlar bar pub seçenekleri sayesinde arkadaşları ile hoş vakitler geçirebilirler. Dışarı çıkmak istediğiniz de Ankara da gidebileceğiniz de pek çok farklı konseptlere göre dizayn edilmiş mekânlar bulunur. Aynı şekilde farklı damak tatlarına göre hitap eden menüler sunan farklı mekânlar arasından seçimler yapılarak aileniz ile keyifli zaman geçirebilirsiniz.