GÖLBAŞI BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

GÖLBAŞI BRUNCH MEKANLARI

Hafta sonunu farklı yerlerde ve değişik mekânlarda vakit geçirmek isteyenler için Gölbaşı brunch mekanları güzel bir tercihtir. Özellikle de ANKARA havasının ne kadar kasvetli olduğunu düşünecek olursak hafta sonunda böylesi güzel bir yerde bir brunch ve keyifli zaman geçirmek oldukça hoş bir fikir. Hafta sonu veya hafta içi değişik mekânlarda bulunmak isteyenlerin uğrak yerlerinden biridir gölbaşı. Mekân çeşitliliği kadar fiyatların da oldukça uygun olmasından dolayı çok tercih edilmektedir. Gölbaşında restoran, meyhane, bar pub ve cafe gibi farklı mekânlarda bulunmaktadır. Böylelikle bütün bir hafta sonunu gölbaşında geçirmek isteyenler için farklı mekân ve yerlere sahip olduğunun da belirtmiş olalım.




Manzarasıyla insanı adeta büyüleyen gölbaşı ailenizle, arkadaşlarınızla veya dostlarınızla tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Doğa ile iç içe olan ve birbirinden ferah ve güzel mekânlara sahip olan burası hayatın getirdiği yoğun stresi atmak için oldukça mükemmel birer tercihtir.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara


Malum günümüzde yaşam koşulları iş hayatından dolayı oldukça zorlaştı ve bundan dolayı da artık insanlar iş hayatından buldukları ilk fırsatta kendilerini şehir dışına atmak istiyorlar. Dolayısıyla kahvaltıyı hem geç yapanlar için hem de doğa ile içi içe yapmak için bu güzide yerlerinden birinde karar kılıp hoş bir sohbet eşliğinde göl manzarası ve yeşilliklerin içerisinde güzel bir kahvaltı yapmak olanağına sahipsiniz.

Kahvaltı çeşitlerinin oldukça bol olmasının yanı sıra köy kahvaltısını bile bu güzel doğa mekânlarında bulabilirsiniz. Öğleden saat 14.00 e kadar kahvaltı servisinin devam etmesinin yanı sıra zengin bir menüye de sahiptir bu mekânlar. Büyük mekânların yanı sıra butik mekânların da bulunduğunun altını çizmek isterim. Son zamanlar butik mekânların daha çok rağbet görmesinin sebebi ise daha samimi bir havası olmasıdır.

Modernize ve samimiyet butik mekânlarda bir arada bulabileceğiniz tek yerdir Ankara. Fiyat bakımından da diğer büyük işletmelere göre oldukça daha düşüktür. Ama elbette bu tercih meselesi kimi insan büyük işletmeleri daha çok tercih etmektedir. Büyük işletmelerinin avantajı ise manzaraya karşı daha güzel bir yere sahip olmalarıdır. Eşsiz göl manzarasına sahip olan gölbaşında cafe brunch büyük bir keyiftir kaçırmamanız dileğiyle mutlu kalın.