GÖLBAŞI AÇIK HAVA KAHVALTI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

GÖLBAŞI AÇIK HAVA KAHVALTI MEKANLARI

GÖLBAŞI AÇIK HAVA KAHVALTI MEKANLARI

Ankara'da yaşayan her insanın denize biraz muhakkak özlemi olmuştur, bu özlem biraz olsun Ankara Gölbaşı'na gidenler için hafifletmiştir her zaman. Özellikle kahvaltı kültürüne çok önem verenler için uğrak noktasıdır. Bir de burada harika kahvaltı yapma imkânı bulanlar için özellikle hanımların her zaman arzuladığı bir yemek sofrasında alınacak hizmet ve bulaşık korkusundan uzak ağız tadıyla yapılacak bir kahvaltı sofrasının yanında göl manzarası eşliği asla unutulmayacak ve doyumsuz bir anı olmuştur. Yeşil ve mavinin buluştuğu gibi klasik bir cümle kurmak yerine yeşil ve cam yeşili bir su eşliğinde bol oksijen bol çeşit bir kahvaltı sofrası sizi bekliyor. Gölbaşı Açık Hava Kahvaltı Mekanları size bu atmosferde en iyi şekilde hizmet vermek için donatılmış onlarca restoran bulma imkanı sunuyor.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Ankara her geçen gün modern dünyada sosyal zaman ayırmak isteyen sakinleri için daha çok çalıştığını değişen yüzünden görmemizi mümkün kılıyor. Gölbaşı ise bu yoğun hayat koşturmasından uzak cafe ve dinlenme mekanları ile tüm misafirlerine kucak açmış durumda. Siz de dinlenmek aileniz ya da arkadaşlarınız ile bu şirin belde de harika unutulmaz bir vakit geçirmek isterseniz hiç durmayın derim.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara


Bir göle yakışır ve temiz bir sahil bol oksijen yeşillik ve çok şık restoranları ile karşılaşacağınız garantisini, her giden ve bu zevki yaşayan herkesten alabilirsiniz. Değişik ve çok modern mekan ve restoranlar sizi unutulmaz ve neşeli bir gün yaşamanız için donatılmış adeta. Özellikle titiz ziyaretçilerden tam not alan mekanlar sürekli denetim altında olmakla hijyenik tüm önlemlerin alındığını bilmek misafirlerin içini rahatlatan en önemli olmazsa olmazlardan.

Sizde bar pub ortamları ile haşir neşir iseniz biraz değişiklik yapma vaktinin geldiğini düşünme zamanı. Eğer arkadaşlarınızla harika başlayan güzel bir sabah kahvaltısını günün bitiminde arkadaşlarınızla manzara eşliğinde iyi bir meyhane seçip günü noktalama şansınız var. Ankara'da bu güzel göle sahip olmak ve bu mekanlardan faydalanmak bir ayrıcalık şüphesiz ama hala bu güzelliği keşfetmediyseniz kesinlikle sevdiklerinizle ilk fırsatta bu doğa harikasını görmek ve harika kahvaltı keyfini yaşayıp ayrılamadığımız bu kültüre farklı bir bakış açısı getirmelisiniz.

Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları