GÖLBAŞI AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

GÖLBAŞI AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

Güzel bir kahvaltı yapmak isteyenler için Gölbaşı açık hava brunch mekanları arasında farklı seçenekler bulunuyor. Brunch yapmak isteyenler bu mekânlarda açık hava da hoş manzara karşısında keyifle kahvaltı yapabilirler. Ailesi ile birlikte hafta sonu keyifle geç saatlerde kahvaltı yapmak isteyenler için bu mekânlar oldukça uygundur. İstediği her durumda kahvaltı yapma fırsatı bulmak isteyenler mekânlar arasından beğendiklerini tercih ederek teras ya da bahçe bölümünde keyifle açık havanın tadını çıkartırken lezzetli kahvaltılarını da yapabilirler.




Kahvaltı menülerinde beğeneceğiniz pek çok farklı seçenek bir arada bulunur. Bu sayede lezzetli kahvaltılıklardan rahatlıkla tadacak ve kahvaltının keyfini çıkartacaksınız. Ankara da bulunanlar istedikleri her durumda brunch yapabilecekleri pek çok farklı mekân arasından seçimlerini yapabilirler.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Bulunduğunuz semtteki farklı mekânlarda brunch keyfini istediğiniz zaman yaşayabilirsiniz. Hafta sonları özellikle geç saatlerde kalkmak isteyenler için brunch mekânları oldukça iyi bir seçim olmaktadır. Restoran seçimlerinizi yaparken özellikle açık hava da kahvaltı yapmak isteyenler bahçe ya da teras bölümü olan mekânlardan yana tercih yapmaları gerekir.

Bu sayede kahvaltınızı açık hava da rahatlıkla yapabilirsiniz. Mekan için kahvaltı seçimlerinde yöresel lezzet sunan yerleri tercih etmeniz de mümkündür. Farklı damak tatlarına uyum sağlayacak pek çok farklı lezzet sunan mekânlar sayesinde isteyen herkes kendi zevkine göre oturup keyifle kahvaltı yapabileceği tercihler yapabilir. Arkadaşları ile cafe de kahvaltı yapmak isteyenler için de farklı konseptlere göre hazırlanmış kahvaltı seçenekleri sunan mekânlar bulunuyor.

Gölbaşı açık hava brunch mekanları ile sizlerde açık havanın tadını kahvaltınızı yaparken çıkartabilir ve güzel manzara karşısında keyifli sohbetler edebilirsiniz. Bu semtte bulunan pek çok farklı brunch fırsatı sunan mekânlar bulunuyor. İstediğinizi tercih ederek dilediğiniz her durumda geç saatlerde de kahvaltı yapabilirsiniz. Meyhane arayanlar için de farklı alanlarda mekân seçenekleri mevcuttur. Bir şeyler içerken sohbet edip eğlenmek isteyenler için bar pub seçimi doğru bir tercih olacaktır. Herkesin zevkine uygun mekân seçenekleri bu semtte de bulunuyor. Eğlence istediğiniz de aralarından birini seçerek bu mekânda zaman geçirebilirsiniz.