FASIL MEKANLARI - FASIL MÜZİĞİ HANGİ ÇALGILARDAN OLUŞUR

blog yazısı ekle !

FASIL MEKANLARI - FASIL MÜZİĞİ HANGİ ÇALGILARDAN OLUŞUR

FASIL MEKANLARI - FASIL MÜZİĞİ HANGİ ÇALGILARDAN OLUŞUR

Müzik hiç şüphesiz ki her yaştan insanın kendini çok iyi hissetmesine yardımcı olacak bir şeydir. İnsanlar çok keyifli bir şekilde dilediği her an istemiş olduğu müzik türlerini inceler ve arzu ettiği an onları dinlemek ister. Müzik parçaları dinlenirken her zaman mümkün olduğu kadar canlı performansları dinlemeye özen gösterin. Çünkü böylece bir taraftan eğlenceli şekilde vakit geçirirken diğer bir taraftan da sevdikleri ile keyifli bir şekilde vakit geçirmeye başlar. Fasıl denildiği zaman ise insanların akıllarına orta yaş grubundaki kişiler geliyor. Ancak son dönemlerde Ankara'da bulunan mekanlara baktığımız zamanda görebileceğiniz üzere her yaş grubundan insan bu mekanlara geliyor.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara FasılAnkara Fasıl Mekanları



Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

MUSTAFA MEYHANE

ANKARA ÇANKAYA KIZKULESİ SOKAKTA 2015 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR .
ESKİ TARZ MEYHANEDİR . HER AKŞAM CANLI MÜZİK VARDIR ,AĞIRLIKLI OLARAK MEZE VE ARASICAKLAR MEVCUTTUR 4 ÇEŞİT ANA YEMEK BULUNUR ET KÖFTE BALIK TAVUK.

ALACART AĞIRLIKLI ÇALIŞMAKTAYIZ, 10 KİŞİ VE ÜZERİ GRUPLARDA ALTERNATİFLİ FİKS MENÜ SEÇENEKLERİMİZ MEVCUTTUR.

HERGÜN 16:00 AÇILIR GECE 01:30 DA KAPANIŞ YAPILIR.

PAZAR GÜNLERİ ÖZEL ETKİNLİKLER DIŞINDA KAPALI OLUR.

İÇ MEKAN 60 KİŞİLİKTİR
BAHÇEMİZ 100 KİŞİLİKTİR
REZERVASYON YAPTIRARAK GELMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
VALE HİZMETİMİZ MEVCUTTUR
devamını oku...
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Şilingir Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Böyle olunca da pek çok kişi artık fasıl müziklerini incelemeye başlıyorlar. Bu tarz müzikleri genel olarak gruplar icra etmektedir. Ritim, keman, ney, saz, tef, kanın, ud gibi çalgılar genel olarak fasıl gruplarında olmazsa olmaz denilen çalgılardır. Ankara'nın en güzel yerlerinde bulunan bu grupların her birindeki elemanlar bu çalgılar konusunda da uzmandır. Dolayısıyla ister kendi istediğiniz parçaları isterlerse repertuarlarında bulunan parçaları başarılı şekilde çalmaya başlıyorlar. Ankara'da bulunan insanlar bu konuda oldukça şanslı. Çünkü artık fasıl müziği seven insanların bu isteklerini gerçekleştirmek isteyen insanlar için şehrimizde onlarca farklı mekan artık sizlerin karşısına çıkmış durumda. Üstelik bu mekanlar yalnızca fasıl müzikleri ile öne çıkmıyor.

Hiç şüphesiz ki insanlar bu mekanlara geldikleri zaman damak lezzetlerine uyacak tarzda şeyleri de tüketmek istiyorlar. Yani sizler Ankara içerisinde bulunan fasıl mekanlarına geldiğiniz zaman bir taraftan yılların eskitemediği müzikleri büyük bir beğeni ile dinlerken diğer bir taraftan da yiyebilecekleri en lezzetli yiyecekleri tüketiyorlar. Bu mekanların bazıları için giriş öncesi herhangi bir rezervasyon işlemi yaptırılmasına gerek yok. Yani akşam bu mekana girmek isteyen kişilerin herhangi bir rezervasyona ihtiyaçları bulunmuyor. Ancak bazı mekanlar bunun için özel hazırlıklar yaparlar. Dolayısıyla bu tarz mekanlar için ilk olarak iletişime geçmeli ve dilediğiniz zaman için rezervasyon yaptırarak bu güzel güne hazırlıklarını yapıyorlar.

Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara FasılAnkara Fasıl Mekanları