EN İYİ ANKARA PUBLARI

blog yazısı ekle !

EN İYİ ANKARA PUBLARI

Ankara ülkemizin en gelişmiş ve güzel şehirleri arasındadır. Ayrıca başkent Ankara' da her türlü sosyal ve kültürel aktivite yapılabilir. Eğer yorucu bir günün sonunda rahatlamak, yorgunluğu atmak veya biraz eğlenmek istenirse bar pub, türkü bar, meyhane, cafe gibi mekanlar tercih edilebilir. Bunun yanı sıra daha sakin ve dinlendirici bir mekân için ise restoran, sinema, pastane gibi daha nezih ortamlar tercih edilebilir. Ancak şimdi inceleyeceğimiz konu ise en iyi Ankara pubları konusudur. Pub deyince akla, İngilizce sosyal kültürünün en önemli parçalarından biri olan pub, Public House kelimelerinin kısaltılmasından oluşan mekân gelmelidir.



Bu mekânların özelliği ise insanların boş vakitlerini geçirdiği, dinlenip rahatladığı, başka insanlarla bir arada bulunduğu, alkollü içki tüketilen yerler olmasıdır. Ankara'daki publar eğlence ve görselliği bir arada bulunduran, müşteri memnuniyetini en iyi şekilde kazanmaya çalışan yerlerdir. Çoğu mekânın alt ve üst yaş sınırlaması vardır. Çoğu canlı müziğe önem verir ve insanların ilgisini bu sayede çeker. Teknolojik olarak ta gayet gelişmişlik gösteren bu mekânlarda müşteriler memnun bir şekilde eğlenebilirler. İçkili olsa bile güvenlik önlemleri ve kalitesinden dolayı rahatlıkla gelinebilecek mekânlar olan Ankara pubları yoğun bir kitle tarafından takip edilmekte ve buralar tercih edilmektedir.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Konser gibi çeşitli faaliyetlerin de yapıldığı bu sosyal etkileşim ve kültür merkezleri, insanların kaliteli vakit geçirmelerine ve eğlenmelerine katkıda bulunur. Bu kültürel etkileşim sayesinde daha sosyal bir şekilde zaman geçirilir. İnsanların yorgunluklarını atabilecekleri, çeşitli aktivitelere katılabilecekleri, bar pub seçenekleriyle ilginç deneyimler ve kazanabilirler. Ayrıca evden dışarı çıkıldığında bir nebze bile olsa hayatlarına renk katmış olurlar. Kafe gibi mekânlardan farklı olarak daha eğlenceli ve aktiviteler bakımından daha çeşitlidir.

Bu gibi mekânlar belli bir yaşa kadar uygun olmasa bile diğer kişiler için gayet işe yarar ve hoş ortamlardır. Bir puba gidileceği zaman tercih edilen mekan önceden araştırılmalı ve kalitesi, güvenliği de dikkate alınarak gidilmelidir. Rastgele ve ne olduğu belirsiz publara gidilirse karşılaşmak istenmeyen olaylar can sıkabilir ayrıca memnun olunmayabilir. Bu yüzden önlem ve araştırma bu gibi konularda da her zaman kişiye yarar sağlar.