EN İYİ ANKARA BARLARI

blog yazısı ekle !

EN İYİ ANKARA BARLARI

Yaşamak için para kazanmanız gerekiyor sizde doğal olarak para kazanmak için çalışıyorsunuz. Çok yoğun bir hayat yaşıyorsunuz ve bazen başınızı kaşıyacak vaktinizi bile olmuyor. Bu kadar yoğun iş temposu sizi oldukça yıpratır, hayattan zevk alamaz hale gelirsiniz. Hayatı dengelemek gerekir. Kendinize zaman ayırıp mutlu bir yaşam için biraz eğlenmek hiçte fena bir fikir sayılmaz. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız; en iyi Ankara barları sizin için harika bir seçim olabilir.




Eğlence demek deşarj olmak demektir. Günün, haftanın, ayın veya da senenin yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenler için yeniden yenilenmek için eğlenmek ilk başta gelir. Eğlenmek diyoruz ancak her yerde eğlenilemeyeceğini de belirtmek isteriz. Ülkemizde bütün illerde eğlence mekânları bulunmaktadır. Bizim için eğlence demek Ankara demektir.

Öncelikle bir program yapmanızı öneririz. Tüm arkadaşlarınızla ortak bir karar vermeniz mantıklı olacaktır. Ankara'da şehrin farklı yerlerinde birçok size uygun mekân bulunmaktadır. Bu mekânlardan birini seçip ona göre programınızı yapmanız gerekir. Yemek yemek isterseniz sade bir restoran işinizi görebilir. Ya da cafe tarzı bir yere de gitmek isterseniz yine ortak bir mekân seçmenizi tavsiye ederiz.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Gençlerin en çok uğradığı bir bar pub ya da daha ağır takılmak isterseniz alaturka bir meyhane keyfinizi yerine getirecek demektir. Barlar genelde daha tempolu ve hızlı bir deşarj olma mekanizmasına sahiptir. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar arkadaşlarınızla oldukça harika bir zaman geçirebilirsiniz. Meyhaneler de daha sakin ancak yine de farklı bir kafa dinleme tarzıyla sizi rahatlatabilir. Çıktığınızda kendinizi kuş kadar hafif hisseder ve mutlu olursunuz. Unutmadan belirtelim; eğlencenin dozunu kaçırmamak en sağlıklısıdır. Eğlenirken başkalarını rahatsız etmeden hareket edilmelidir.

Yorgunluğunuz, stresiniz, iş yerinizdeki kafanıza takılan önemsiz şeyler ve daha sayamadığımız tüm olumsuzluklar artık sizi üzemez. Daha mutlu, huzurlu bir beden ve sakin bir kafayla yeniden hayata kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Deşarj olmuş bir bünye yeniden doğmuş gibidir desek yalan olmaz. Her zaman kendinizin kıymetini bilin ve hiçbir şey için bedeninizi zorlamayın. Çalışmasını ve eğlenmesini bildikten sonra bu hayatın daha güzel ve yaşanılabilir olduğunu göreceksiniz.