DİKMEN RESTAURANT

blog yazısı ekle !

DİKMEN RESTAURANT

Günümüzde yemek sadece temel ihtiyacımız olmaktan çıktı. Bu durum özellikle son yıllarda ayak üstü bir şeyler tüketmek gibi alışkanlıklarında geri de bırakılmasına sebep olmuştur. Hızlı tüketilen gıdaların sağlığı tehdit eden malzemelerin kullanılması doğal lezzetleri damaklarımızdan ve zihinlerimizden silinmesine neden olmuştur. Hızlı ve pratik besinler koruyucular, renklendiriciler, şeker oranının yüksek kullanması gibi faktörler tüketilen besin olarak algısının oluşturulmasına neden olmaktadır.




Ancak bazı restaurant işletmecileri bütün bu olumsuzlukları mekânın dışında bırakarak mekanlarını hem besleyici yemekler ile hem de sihirli dokunuşlar ile sanata dönüştürmektedir. Yemeğe önem veren restaurant işletmecileri, kendi mekanlarını diğer mekanlardan farkla geniş kitlelere ulaşmak istiyor. Kimden mi bahsediyoruz? İşte bu satırlar dikmen restaurant mekanlarına aittir.

Dikmen restaurantmekânlarına övgü dolu satırlar, mutfaklarda özen ile pişirilen yemekler midenizi bayram ettirecek tadı ve davetkar kokularından kaynaklanarak yazılmıştır.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Dikmen Restaurant Mekân Konseptleri Nelerdir?

Restaurant konseptleri önemsiz gibi görülse de mekana vardığınızda gerek menüsü hakkında gerekse ortamın ambiyansında sürpriz yaşamamanız için restaurant işletmecilerinin sizin için bu karışıklığı sonlandırmışlardır. Mekan konseptleri:

  • Deniz ürünleri restaurant: deniz canlılarının kızartılması ile meşhur olan mekanlardır. Dikmen restaurant mekanlarının hızlı servis yapması ile tercihi yüksek mekanlarındandır.
  • Steakhouse: son yılların popüler restaurant kapsamındadır. Çünkü etlerin farklı pişirim tarzları ancak bu mekanlar aracılığı ile bu kadar anlam kazandırılabilir.
  • Aile restaurant: dikmen restaurant mekanları için her yaş grubunu kapsayan geniş müşteri kitlesine sahip mekanlardır. Menü fiyatları oldukça uygundur ve aileniz ile zaman geçirmek için en ideal yerdir.
  • Etnik restaurant: farklı kültürlerin lezzetlerini mi denemek istiyorsunuz? Öyleyse doğru adrestesiniz. Ankara farklı kültürlerin kaynaştığı popülasyona sahip olması nedeni ile bu restaurant tarzı da oldukça ilgi görmektedir.
  • Kahvaltı restaurantı: kahvaltı çeşitlerinin yoğun olduğu menü ile müşterilerine hizmet verir. Serpme, brunch, köy kahvaltısı gibi geniş seçenekleri bu restaurant menüsünde bulabilirsiniz.
  • Alkolsüz restaurant: yemeğinizi yerken yanında içebileceğiniz içecekler ancak alkolsüz içeriklidir. Ve alkol çeşitleri yoktur.
  • Sıradan restaurant: daha çok ambiyansı ve fiyatları ön plandaki restaurant mekanlarıdır. Ambiyans samimi üstelik fiyatlar da bütçeniz için uygundur.
Farklı konsepte sahip dikmen restaurant mekanlarını çoğaltabiliriz. Ankara da restaurant mekanları ilgi ve talep yoğun olduğundan bu durum sektör haline gelmiştir ve sürekli yeni konseptler eklenmektedir. Ankara'daki ve ülkemizdeki geleneksel dokular olduğu gibi yurt dışından esintiler de bulmanız şaşılası bir durum değildir.

Ankara içerisinde yaşayan yerli halk kadar yabancı insanlar düşünülerek restaurant mekanlarını bulabilmek mümkündür. Yani her kültür, her damak kendine uygun mekânı bulabilmektedir. Dikmen restaurant işletmecileri vizyonu, misyonu ne olursa olsun görüldüğü gibi diğer restaurant mekanlarından açık ara öndedir. Bu durumun sebeplerini ister farklı konsept tarzları ister sanatsal dokunuşlar diyebililirsiniz.