ÇUKURAMBAR YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Bu yılbaşını Ankara'da sevdikleri ile dışarıda geçirmek istiyorsunuz fakat nerede daha çok eğleneceğinizi bilemiyorsanız biz size yardımcı olalım. Sizlere eşsiz ve tarifsiz eğlence sunmaya hazırlanan Ankara'nın güzide mekânlarının bulunduğu Çukurambar Yılbaşı Mekânları yılbaşı gecesine aylar önce hazırlanmaya başladı. Sizler için özel olarak hazırlanmış etkinlik ve programları ile eğlenmeniz ve mutlu olmanız için sizlere sunmaya hazırdır.


Ankara Yılbaşı

Doyasıya müzik dinlemek isteyeceğinizi düşünerek bütün gece kulaklarınız pası silineceğini, özel olarak seçilmiş şarkılar ile canlı müzik keyfini sizlere yaşarmayı sabırsızlık ile beklemektedirler. Ayrıyeten dilediğiniz şarkıyı sizler için söylemeye hazır olan muhteşem müzik ekibimiz sizinle buluşmaya can atmaktadır. Tabi sizde sevdiklerinize ve dostlarınıza şarkı söylemek isterseniz sahnemiz size her zaman açık olacak bir gece yaşayacaksınız. Evet, dans etmek için can atanlar olacak. Merak etmeyin sizin için seçtiğimiz özel müzikler ile dans etmek istediğinizde rahatça dans edebileceğiniz geniş alanlarımız mevcut olacaktır. Ve emin olun sizi daha çok sürprizler bekliyor olacak. Her dakikanız acaba Çukurambar Yılbaşı Mekanlarını bu sefer neler yapacak diye heyecanla bekleyeceksiniz.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Bu özel etkinlik ve programlarımızın yanı sıra sizlere özenle seçtiğimiz yılbaşı yemeklerinin olduğu menülerimizi sunacağız. Emin olun hiç tatmadığınız tatlar ile karşılaşacaksınız. Hiç içmediğiniz içeceklerle karşılaşacağınızı garanti ediyoruz. Bu mükemmel etkinlik ve programları kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Gelmeyenlerin çok pişman olacağı bir gece olacağını garanti ediyoruz. Bu kadar iddialıyız çünkü dolu dolu geçecek yılbaşı geceniz hem gönlünüzü rahatlatacak hem de cebinizi. Bir iddiamız daha var Ankara'nın güzide mekânlarının olduğu Çukurambar Yılbaşı Mekânları en ucuz mekanlar ile doludur. Evet uygun fiyatlarla eşsiz bir eğlence sunuluyor sizlere.




Şimdi diyorsunuz ki peki biz Çukurambar Yılbaşı Mekânlarına nasıl geleceğiz. Kendi aracınız mevcut ise güvenle teslim edebileceğiniz park alanları mevcuttur. Eğer kendi aracınız yoksa hiç sorun değil kolaylık ile ulaşabileceğiz bir yerdir. Toplu taşıma araçları yılbaşı gecesini eğlenceli bir şekilde geçirmeniz sağlayacak olan Çukurambar Yılbaşı Mekanlarına sizi kolaylıkla ulaştırabilecektir. Bizler bütün bu etkinlik ve programlarımızı sizlere eşsiz bir eğlence sunabilmek için hazırladık. Eğlene bileceğinizin garantisini canı gönülden veriyoruz. Aileniz, dostlarınızla ve sevdiklerinizle güzel zaman geçireceğiniz yılbaşı gecesiniz hepiniz hakkediyorsunuz ve yılbaşı yaklaşırken doğal olarak yerlerimiz dolmaya başlamaktadır en kısa zamanda internet sayfamıza girip telefon ederek yerinizi ayırtabilirsiniz.