ÇUKURAMBAR DÖNERCİ

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR DÖNERCİ

Çukurambar, Ankara'nın yeni yüzü olmuş son derece lüks bir semttir. Çankaya'ya bağlı bir semt ve aynı zamanda da bir mahalle olan Çukurambar şimdilerde birçok kişinin yeni gözde mekânı olmuştur. Hal böyle olunca da yemek yenilecek yerlerin eksikliği hissedilmiştir. Bu sebeple de vazgeçilmez yemeklerin başında yer alan döner olmazsa olmazlardandır. Her kesimden insanın severek yediği döner şimdi Çukurambar dönerci mekanlarında yemeniz mümkündür.





En Lezzetli Dönerin Sırrı Nedir?

Aslına bakılırsa döner hakkında söylenecek birçok söz vardır. Bunların başında da lezzetli dönerin nasıl olması gerektiği ve lezzetli dönerin sırrıdır. Kısacası iyi ve lezzetli bir döner yemek istiyorsanız ve bu döneri de yerken hijyen konusunda içiniz rahat etsin istiyorsanız kaliteli dönercileri ve mekanları tercih etmeniz gerekmektedir.

Peki, ama lezzetli dönerin sırrı nedir? İşte bu sorunun ilk cevabı ister et döner olsun ister tavuk döner kesinlikle odun ateşinde pişirilmesi gerekmektedir. Diğer bir lezzet sırrı ise mümkün olduğunca kendi lezzetlerini müşterilerine sunan mekanları tercih etmenizdir. Çünkü bu dönerciler kendi hazırladıkları baharat çeşitleri ile etleri marine eder ve muhteşem baharat lezzeti etin içine kadar işlemiş olur. Böylece ağır bir koku ve yağın ağır tadı da ortadan kalkmış olur.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Çukurambar 'da Döner Hangi Dönercide Yenir?

Çukurambar, Ankara'nın yeni düzenlenen ve yeni oluşturulan bir semtidir. Hal böyle olunca mekanların da hepsi o bölge için yeni olmaktadır. Kısacası çok yeni bir semt olan Çukurambar 'da ki mekanlarda yenidir. Bu sebeple hangi mekânın kaliteli, hangisinin sıradan olduğunu anlamak biraz zor olabiliyor. Hele de sayıları hızla artan dönercileri düşünürsek durum son derece vahimdir. Bu sebeple iyi ve kaliteli bir Çukurambar Dönercisi arıyorsanız öncelikle internet sitemizde ki mekanlara bir göz atmanızı öneririz. Böylece kaliteli mekanlar hakkında bilgi sahibi olursunuz ve tercihinizi de bu yönde yapabilirsiniz.

Nezih Dönerciler ve Aile Ortamı

Döneri gerek tekken yiyebildiğimiz gibi yeri geliyor aile ve misafir ortamıyla da yiyebilmemiz gerekmektedir. Bu sebeple de her mekâna aile ile gidilemeyeceği için nezih ve aile ortamına sahip dönerciler özellikle önem kazanmaktadır. Çukurambar 'da birçok dönerci bu şekilde aile ortamı ile müşterilerine kusursuz hizmeti sağlamaktadır. Böylece herkes dilediğince dönerini yiyebildiği gibi ailece zaman geçirmeye de fırsat bulabilmekteler.

Bir dönerci tüm bu bahsettiğimiz koşulları sağlayabildiği gibi hijyen konusuna da son derece özen göstermelidir. Dönerin hazırlanmasından müşteriye sunumuna kadar tüm aşmaların hijyen kurallarına tam uyum sağlaması zorunludur. Bu konuda sürekli denetim altında tutulan mekanlar oldukları için gönül rahatlığıyla ve afiyetle dönerinizi yiyebilirsiniz. Diğer bir yandan bu mekanlarda müşterilere zengin bir menü sunulduğu gibi yemeklerin yanına da ikram edilen mezelerin olması d a müşterileri son derece memnun eden bir konudur.

Herkese afiyet olsun…