ÇETİN EMEÇ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ÇETİN EMEÇ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

İş temposunun yoğun olduğu bir senenin daha sonuna geliyoruz. Yeni yıla bu iş temposundan biraz uzaklaşarak girmek isteyeceğinizi ve yılbaşı gecesi eğlenmek için can attığınızı düşünerek size bir öneri sunacağız. Bu yılbaşı gecesinde evinizde oturarak, televizyon izleyerek geçirerek eğlenebileceğinizi düşünüyorsanız saygı duyuyoruz fakat biz daha cazip bir teklifle geleceğiz size. Ankara da yaşamaktaysanız Çetin Emeç Yılbaşı Mekânları sizin için etkinlik ve programlar hazırlayıp sizlere sunmaktadır.


Ankara Yılbaşı

İstemediğiniz kadar eğlene bileceğinizi garanti ediyoruz sizlere. Hazırlamış olduğumuz güncel şarkılarla dolu canlı müzik dinlemenin keyfiyle geride bıraktığınız iş temposunu unutacaksınız. Sizin için özel olarak seçip hazırlamış olduğumuz çeşitli yılbaşı yemeklerini menülerimize ekledik. Hepsi birbirinden özel, kaliteli ürünlerle hazırlanıp uygun fiyatlarla karşınıza çıkacağına söz veriyoruz. Bunların hepsini siz yeni yıla en güzel şekilde, eşsiz bir eğlence ile girebilin diye yapıyoruz. Çünkü sizler bunları hakkediyorsunuz. Geri sayım zamanı geldiğinde sizi değişik sürprizler bekliyor olacağınıza emin olabilirsiniz.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Size sınırsız eğlence sunan Çetin Emeç Yılbaşı Mekanları bütün hizmetlerini en iyi personelleriyle sunmaya hazırdır. Çetin Emeç Yılbaşı Mekanlarına ulaşım çok basit olduğunu söyle biliriz. Eğer kendi özel aracınız mevcut ise, sizin mutlu ve güvende olmanız için büyük bir otoparka sahiptir. Arabanızı güvenle oraya teslim edebilirsiniz. Kendi aracınız yok ise toplu taşıma araçlarını tercih edip gelecekseniz emin olun ulaşım her şekilde çok kolaydır. Gece eve dönmek istediğinde ise sizi güven verebilecek taksi durakları Çetin Emeç Yılbaşı Mekanlarına oldukça yakın bulunmaktadır. Bizler bütün imkânlarımızı siz yılbaşında eğlenin ve mutlu olun diye sizlere sunuyoruz. Yılbaşı gecesine yaklaşırken yerlerimiz yavaş yavaş dolmaktadır.




Eğlencenin merkezi olan Çetin Emeç Yılbaşı Mekanlarında eğlenmeye karar vermeyi düşünüyorsanız en kısa zamanda bize ulaşın. Nasıl mı? İnternet sayfamıza tıklayıp mesaj atabilirsiniz ve ya telefon numarasından arayabilirsiniz. Sizleri en güzel şekilde karşılayıp, mutlu bir şekilde evlerinize gideceğinizi iddia ediyoruz. Dostlarınız, sevdikleriniz ve aileniz ile güzel bir gece geçirmek sizin de hakkınız. Uygun fiyata eğlenmekte sizin hakkınız. Çok düşünmeyin hemen karar vermeniz gerekiyor. Yoksa böyle bir eğlenceden mahrum kalacaksınız. Şimdiden yeni yılınızı kutluyor, sevdiklerinizle mutlu bir sene geçirmenizi diliyoruz.