ÇANKAYA BAHÇELİ MEKANLAR

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA BAHÇELİ MEKANLAR

Ankara dediğimizde aklınıza Türkiye'nin kalbi, başkenti aklınıza gelir. Ankara'da kültür siyaset vb. şeyler olmasına rağmen bunların yanında da bir de eğlencesi var. Bunun için de Ankara'da gezilebilecek yerler baya çok. Kızılay vb. yerler var ve Ankara'da gezebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz yerlerden birisi de Çankaya. Çankaya Bahçeli Mekanlar denildiği zaman aklınıza eğlence ve sosyal hayatın bol olduğu Cafe, Bar Pub vb. yerler gelebilir. Nezih ve ferah mekânlardan çoğundaki güzel ortam, fiyatlar ve insanların çok olmasından dolayı burası tam sizin eğlenmeniz ve güzel bir akşam geçirmeniz sebebiyle tercih edilmesi gereken yerlerden biri.



Ankara'da gece hayatı sadece meyhane olmadığını anlamak isterseniz Bahçeliye gidip buradaki yerleri gezmenizi tavsiye ederim. Tabi ki sadece Kafe, Bar pub değil Restoran da mevcut. Akşam yemeğinizi Restoran da yapıp sonrasında bir kafede akşam sonrası eğlenip içkinizi yudumlayabilirsiniz. Diğer güzel yanı ise üniversite öğrencilerinin gece yarısına kadar dışarılarda kalabileceği ve arkadaşlarıyla sabahlara dek eğlenebilecekleri yerlerin de olması. Bahçelievler biraz karışık gibi dursa da gezdiğiniz zaman her yeri aklınızda tutabilirsiniz.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Çankaya Bahçeliyi gezdiğiniz zaman buraya alışacağınızdan eminim ve hoşunuza gidecektir. Ayrıca diğer yerlerden ulaşımın kolay olması ve sadece Ankaray'a binerek gelebilmeniz açısından da güzel. E tabi ki bu kadar yer derken güvenlik olay yaratılması açısından da çoğu barın ve kafenin güvenlik elemanları var ve olmadı yok dersek de polis karakolları hemen bahçelide mevcut. Dediğim gibi ulaşımı, sosyalliği, fiyatları ve güvenliği açısından gayet güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Son olarak mekan dediğimizde ise Bahçelide bir çok mekan mevcut ve her birisinin kendine özgü yiyecek içecek ve eğlencesi var. Bunu seçmek sizin tercihiniz fakat şunu size tavsiye ederim ki Nezih ferah ve güzel insanların bulunduğu yerlere gidebilirsiniz. Bu size hem güvenlik hem de eğlence açısından yarar sağlar ve güzel bir akşam geçirdiğinizden dolayı pişman olmazsınız. Bunun yanı sıra Ankara'da siyaset vb. şeyler çok olduğundan dolayı buralardaki sokaklara dikkat edin. Her an yanınızda eylem yapan bir grup insan olabilir.