BOWLING, STRES ATMAK İÇİN İDEAL

blog yazısı ekle !

BOWLING, STRES ATMAK İÇİN İDEAL

Oyun oynamak kişilerin günlük rutin işlerinden bir nebze de olsa uzaklaştırmakta ve onlara oldukça eğlenceli zaman geçirme fırsatı sunmaktadır. Elbette ki oynanan oyuna da birçok şey bağlıdır. Bowling oyunu, oldukça sevilen oyunların başında geliyor. Birçok kişi bu oyunu tercih etmektedir. Kalabalık olarak da oynanabilen bu oyun, kişilerin stres atmasına yardımcı olmaktadır. Her yaş kişi için son derece uygun olan bu oyun, zamanın nasıl geçtiğini de insanlara unutturuyor.





Özellikle de Ankara gibi büyük bir şehirde pek çok farklı kişilikler yaşamaktadır. Öğrenciler, çalışanlar, buraya tatile gelenler bile renk katmak amaçlı bowling oynanan mekânları tercih edebilmektedirler. Bu oyunu bir kere oynadıktan sonra, bağımlılık bile yapabilmektedir. Hem bowling sadece oyun olarak değil bir hobi olarak da oldukça eğlencelidir. Artık Ankara gibi bir yerde, birçok bar ve kafelerde bu oyunu oynamak mümkündür.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Genellikle biraz kalabalık bir grup arkadaş ile bu oyun çok zevkli bir hale gelebilir. Bowling oynayarak, günlük stresten, yorgunluktan ve monotonluktan kurtulmak mümkün olmaktadır. Keyif verici olan bu oyun aynı zaman da her tarz kişiler için de uygundur. Sırf bu oyun için toplanan ve renkli vakit geçiren kişiler var. Bu oyunu Ankara'da farklı mekânlarda oynamak mümkündür. Günümüzde bowling oynayabilecek cafe ve barların sayısı da arttı. Farklı seçenekler ile kişiler keyifli zaman geçirebilir.

Bowling oynamak biraz da spor yapmaktadır. İnsanlara farklı bir haz veren bu oyun çok da heyecanlıdır. Bu oyunu oynayabilecek yerler artık bir birinden farklı renklerle de insanlara bu hizmeti vermektedirler. Biraz eğlenmek, arkadaşlarla hoş vakit geçirmek için bowling oynamak çok doğru tercih olacaktır. Genellikle oyunlar hep sanal âlemde oynanmaktadır. Hep alışılagelen oyunlar, biraz da can sıkıcı olmaya başladı. Oysa bowling oynamak, birazcık çevreyi değiştirmek ve yeni mekânlar keşfetmek de gerekir. Yaşı ne olursa olsun, bowling oynamak her zaman iyi geliyor.

Ankara, her tür kişinin yaşadığı, son derece heyecanlı ve kendi has bir rengi olan şehirdir. Şehirde bulunan mekânlar, cafeler ve barlar da farklı havalara sahiptir. Bowling oyunu oynamak için doğru bir mekân seçmek önemlidir. Böylece zamanı geçirirken çok daha keyifli ve eğlenceli yaşayabileceksiniz.