BİLKENT RESTORAN

blog yazısı ekle !

BİLKENT RESTORAN

Restoran denildiği zaman hiç şüphesiz herkesin aklına menüden istediğiniz yiyeceği ve içeceği seçip sipariş verebildiğiniz mekanlar gelir. Aslına bakılırsa bu o kadar doğru bir tespittir ki; restoranlar için bir tanım yapılabilecek olsa en iyi tanım olacaktır.

Ankara'da restoranların sayısı bir hayli fazladır. Ayrıca bu sayı her geçen gün de artmaktadır. Hal böyle olunca da kaliteli restoranlar özenle seçilerek tercih edilir hale gelmiştir. Restoranlar, müşterilerine yemeklerini bir menü halinde sunarlar. Bu menüden istediğiniz türden yemeği ve içeceğinizi sipariş vererek hazırlanmasını isteyebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz yemek restoranlarda size özel, taze olarak hazırlanır ve sunulur.





Bilkent Restoranları Kaç Çeşittir?

Restoranlar ülkemizde iki çeşit olarak müşterilerine hizmet vermektedir. Bunlardan ilki şahıs restoranları, diğeri ise dünyaca ünlü restoranlar zincirinin bir parçası olan restoranlardır. Canınızın istediği yemeği istediğiniz zaman yiyebilmek için bu iki restoran çeşidi de son derece gereklidir. Ayrıca sadece Bilkent'te bulunanlar için değil Ankara'ya gelen yabancı turistlerin de rahat bir şekilde yemeklerini yiyebilmeleri için son derece önemlidir. Sadece bununla da kalmayarak, özellikle şahıs restoranları kendi yemek kültürümüzün de tanıtılmasında gayet başarılı bir rol üstlenmişlerdir.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Bilkent Restoran Neden Gözde Mekanlardandır?

Her restoran kendince bir üne sahiptir. Ama en iyi olabilmek için kesinlikle hedeflerinizin olması gerekir ve asla vaz geçmemeniz gereken prensiplerinizin bulunması da gerekir. İşte Bilkent Restoranlar da Ankara içerisinde ki kaliteli restoranlar arasındaki yerini böyle almıştır. Yani Ankara'da yüzlerce restoran varken ve bunlara her geçen gün yenileri de eklenirken bir restoran olarak kaybolup gitmemek son derece önemlidir. Bunu sağlamak ta bazı şartlara ve kriterlere bağlıdır. İşte bunlardan biri ve en önemlisi de hijyendir.

Kaliteli bir restoran kesinlikle hijyen konusunda asla taviz veremez. Diğer bir yandan lezzetli yemekler ve zengin bir menü de olmazsa olmazlardandır. Daha önceden de belirttiğimiz gibi Ankara'da birçok restoran bulunmaktadır. İyi bir restoran önerisi arıyorsanız öncelikle internet sitemizden mekanların isimlerine bakarak bir tercihte bulunabilirsiniz.

Bilkent Restoran Neden Tercih Edilir?

Bir restoranı tercih etmek için birçok sebebiniz vardır. Ayrıca bu tercih sebepleri de herkes için farklılık gösterebilmektedir. Ama biz genel olarak birkaç tercih sebebinden bahsedecek olursak; bunlardan ilki hiç şüphesiz daha önceden de belirttiğimiz gibi hijyen ve temiz bir mekandır.

Diğer bir tercih sebebi de herkesin damak tadına uygun lezzetleri menüsünde zengin bir biçimde bulundurmasıdır. Aslına bakılırsa bu konuda neredeyse hijyen kadar önemlidir. Çünkü bir restoranın yemekleri damak tadınıza uygun değilse bir daha oraya gitmezsiniz. Bu sebeple kaliteli bir restoranda zengin menü olmazsa olmazlardandır.

Diğer bir konu ise hizmet kalitesi ve yemeklerinizin yanına ikram edilen mezelerdir. Mezeler, yöresel bir restoranda iseniz o yöreye ait olmalı ama daha farklı bir restorandaysanız da kesinlikle en az birkaç çeşit mezenin ikram edilmesi çok önemlidir.

İşte bu bahsettiğimiz sebepler bir restoranın neden tercih edilmesi gerektiğini özetler niteliktedir. Afiyet olsun.