BATIKENT CAFE

blog yazısı ekle !

BATIKENT CAFE

Cafe, üniversite öğrencilerin, gençlerin büyük ilgi gösterdikleri, sosyalleştiği mekânlardır. Gençler bir araya gelip uzun süreli muhabbetlerini yeme ve içme aktiviteleri ile süslediğimekânlardır diye tanımlayabiliriz. Cafe deyemek tarzı menülerde yemesi kolay lezzetler şeklinde hazırlanmıştır.

Batıkent Cafe mekânlarında çeşitlilik nasıldır?

Cafe ülkemizde oldukça yaygın mekânlardır ve farklı kitlelere yönelik mekân tarzları ile çeşitlenmektedir.





1.Öğrenciler için oluşturulan cafe

2.Ailelerin tercih edebileceği cafe: ailenizde bir şeyler içmek istiyorsanız, bu ortam size göre huzurlu ve sessiz cafedir.

3.Genç kitleye hitap eden cafe şeklinde tarzlar, ortamlar mevcuttur.Adından da anlaşılacağı üzere Gençlere yönelik cafe daha dinamik, hareketli, müzik tarzları daha canlı mekânlardır.

Ankara başta olmak üzere cafe olmayan şehir bulmak neredeyse imkânsız. Ankara'nın her semtinde Batıkent'inde aralarında olduğu cafesi ile ünlüdür. Batıkent'in genel özelliklerinde oldukça gelişmiş ve modern çizgilere sahip yerleşim yerlerindendir. Gerek Ankaraiçerisinde gerekse Türkiye de oldukça modern özelliktedir. Ayrıca nüfus orta ve yüksek gelirli ailelerin yanı sıra öğrenciler de yoğundur Batıkent semtinde.



Ankara'nın Batıkent semtinin nüfus özelliğinden anlaşılmaktadır ki sosyal-kültürel değerleri de yüksektir. Bu durum eğlenceye, gezmeye, alışverişe, cafe mekânlarına olan ilginin yüksek olduğunu göstermektedir. Hem ekonomiyi canlı tutmak hem de insanların eğlence anlayışı içerisindeki cafe mekânlarına olan ilgiyi karşılamak amacı ile bu mekânlar faaliyete açılmıştır. Cafe sayısının artması sunulan hizmetlerin çeşitlenmesinde etkili oldu.

Batıkent Cafe MekânProjeleri Nasıldır?

Cafe dışarıdan ve içeriden bakıldığında oldukça cezbedici dekorasyonu ile müşterileri mekâna çekmektedir. Batıkent Cafe mekânlarının bu özelliği ortamın profesyonel dokunuşlardan geçtiğini göstermektedir. Şehrin modern yerleşim yapısı, binaların modern sistemi, Batıkent Cafe için de bu yapıya uyum sağlayan mekân projelerini görmekteyiz.Teknolojinin sonuna kadar kullanıldığı yerlerdir. Mesela ortamda müzik için kullanılan ses sistemi, ışıklandırma ve ödemede kolaylık sağlamak için pos ve akıllı kart sistemi sürecin sorunsuz ilerlemesinde en büyük etkendir. Yanında bozuk para taşımayı sevmeyenler akıllı kart veya kredi kartları ile ödemeyi çabucak halletmektedir.

Batıkent Cafe mekânlarının menüleri nelerdir?

Serpme kahvaltı ve brunch

Salata çeşitleri

burger ve sandviç

Makarna çeşitleri

Pizza seçenekleri

Çocuklara özgü tatlar

Tatlı çeşitleri

Bitkisel çaylar

Kahve seçenekleri

Meyve suları

Alkolsüz içecekler

Alkollü içecekler

Seçenekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. Batıkent cafe, kahvaltı seçeneğiyle yeni bir geleneğin başlamasında öncüdür. Geniş kapasiteleri ile yüzün üzerinde misafiri ağırlayan Batıkent cafe mekanları, hizmeti aynı anda yapmaktadır.

Batıkent Cafe çalışanları garson, usta, aşçı, kasiyer vb. oldukça güler yüzlü ve müşteriler ile ilgilidir. Alışverişten yorulanlar, sınavlardan bunalanlar, iş stresinden uzaklaşmak isteyenler Batıkent cafe'ye uğrayarak hem bedeninizi dinlendirecek hem de ruhunuz dinlendirebileceksiniz. Balkonlar şehrin manzarası ile karşı karşıya olduğundan çay ve kahveler şehir manzaralıdır.