ANKARADAKİ EN İYİ PİZZACILAR

blog yazısı ekle !

ANKARADAKİ EN İYİ PİZZACILAR

Ankara aslında hep ağır meclis havasının estiği, karasal iklimiyle ve gri bulutlarıyla aklımızda biraz sıkıcılığıyla yer etmiş olsa da aslına bakılırsa belki de en yaşanılası yerlerden bir tanesi. Özellikle üniversite nüfusunun yumuşattığı ortam hem bu şehre hareket katıyor hem ekonomisini canlandırıyor hem de o sıkıcı havasını bir nebze olsun öteliyor. Aynı zamanda ankaradaki en iyi pizzacılar da bu şehre olan ilgiyi arttırıyor.




Öğrencilerin çok olması bu şehrin rotasının da belirleyici unsurlarından oluyor tabii ki. Bilhassa öğrencilerin daha yoğun olduğu yerlerde ona göre fast food mekânları, ona göre kafeler ve ona göre yaşam alanları oluşturuluyor. Ankara zaten restoran, cafe , pub, meyhane gibi sosyal yaşam merkezli bir yerken bu faktörle sınırlarını biraz daha ileriye taşımış bir mekan olarak karşımıza çıkıyor kısacası. Ankara ulaşım sorununu da hemen hemen çözmüş şehirlerden bir olduğu için de bu şehirde yaşaması rahat diyebiliriz. İstisnalar tabii ki var ama yaşam şartlarını düşürecek düzeyde olmadığı için sorun yaratacak bir durum teşkil etmiyor. Yani diyebiliriz ki yerlisi de öğrencisi de turisti de bu şehre geldiğine, bu şehirde yaşadığına pişman olmaz.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Bu sosyal yaşam merkezlerinden fast food adına en çok tercih edilen mekânlardan bir olarak pizzacılar akla geliyor. Hem daha doyurucu oluşu akşam yemeği ya da sabah kahvaltısı için tercih edilebilir olması da bunun en büyük nedenlerinden. Bir de fiyat faktörü uygunsa gerçekten de pizzanın tadından yenmiyor. Peki, Ankaradaki en iyi pizzacılar nerde? Diye soracak olursanız da bu sorunun cevabı Bilkent yakınlarında gizli.

Çünkü az önce de bahsettiğimiz gibi hem yoğun bir öğrenci nüfusu hâkim hem de ortamı buna müsait. Tabi tek bir yerle sınırlamak da yanlış ama yaşayıp bilen birinden tüyo almak istiyorsanız tercihiniz o bölge tarafından olsun deriz. Bilkent Üniversitesinin projesini üstlendiği yeni yapıtlardan olan ve restoran- eğlence anlayışını birlikte sunan bu yerlerde yalnızca pizza yemekle kalmayıp çıkışında da arkadaşlarınızla bir sinema yapabilirsiniz. Bunun dışında çeşitli şubeleri olan pizzacıları Bahçelievler, Emek, 7. Cadde dolaylarında da bulabilirsiniz.