ANKARA'DA OYUN PARKI OLAN MEKÂNLAR RESTORAN VE CAFELER

blog yazısı ekle !

ANKARA'DA OYUN PARKI OLAN MEKÂNLAR RESTORAN VE CAFELER

Başkent Ankara'da yaşayan çocuklu aileler gerçekten çok şanslı. Neden bunu söylüyoruz? Çünkü çocuklarıyla beraber gidip eğlenebilecekleri çok fazla mekân bulunuyor. İster açık alan olsun isterse kapalı alan alternatifleri son derece geniş tutuluyor.

Neredeyse bir ülke kadar nüfusa ev sahipliği yapan Ankara'nın kalabalığı içerisinde huzur bulabilecekleri çok güzel mekânlar var. Şehrin gürültüsünden patırtısından uzak çocuklarınızı rahatça eğlenebileceği sizin de bu sırada eşinizle veya dostlarınızla sohbet edip yemek yiyebileceğiniz yerlerin olması insanın içini rahatlatıyor. Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler farklı semtlerde yer alıyor. Her birinin farklı bir tarzı var ama ortak alan nokta çocuklu olan ailelerin rahat etmesi.

Çocuğunuz Sizinle Büyüsün


Çocukların en karakteristik özelliği sürekli olarak oyun oynamaları ve inatçılık yapıp sorun çıkartmalarıdır. Bu da gayet normaldir. Kendi kişiliğini oluşturacak olan çocukların anneleriyle babalarıyla inatlaşması psikolojik açıdan da beklenen bir durumdur. Fakat bazı aileler bunu kaldıramıyor ve çocukları ile beraber gezmeyi eğlenmeyi tercih etmiyorlar. Çünkü bir mekâna gittiklerinde çocuklar ağlamaya sıkılmaya ve bunalmaya başlıyorlar.

Hâlbuki doğru olan çocukların her zaman ailesiyle beraber olması anne ve babanın gittiği yere çocuğunu da getirebilmesidir. Ancak bu konuda ailelere da hak vermek lazımdır. Sürekli ağlayan sızlanan ve sorun çıkartan bir çocukla beraber oturup yemek yemek de pek kolay iş değil. Ancak Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler araştırılırsa bu sorunların hiçbirisi yaşanmaz.

Çünkü oyun parkı olan mekânlara gittiğinizde çocuk artık sizden kokmaya başlıyor. Siz daha mekâna girdiğiniz anda çocuk oyun parkına koşuyor ve saatlerce orada eğleniyor. Neredeyse sizin varlığınızı bile unutuyor. Siz de rahatça masanızda oturup yemeğinizi yiyebiliyor veya bir şeyler içip muhabbet edebiliyorsunuz.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Kapalı ve Açık Oyun Alanı Olan Mekânlar


Eğer bahar ve yaz mevsiminde iseniz özellikle bahçesi olan mekânları tavsiye ediyoruz. Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler bahçe ile beraber çocuklarınıza geniş bir alanda eğlenme fırsatı sunuyor. Zaten çocuklar için her ne kadar oyuncak kıymetli olsa da bahçe bitkileri ağaçları veya o bahçedeki hayvanları gördüklerinde kesinlikle dönüp oyuncaklara bir daha bakmıyorlar.

Bu sebeple özellikle bahçesi olan mekânlarda çocuklarla beraber etkinlik yapmak, yemek yemek, bir şeyler içmek, son derece kolay oluyor. Ne kadar kalabalık grupla gidilirse de bahçeli olan işletmelerdeki geniş alan yeşil doku çocukların rahatlamasına ve sizi rahat bırakmasını sebep oluyor.

Eğer kış mevsiminde iseniz veya yağışlı havalarda iseniz kapalı mekânlarda da oyun alanları bulunuyor. Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler çok güzel oyun alanları üretiyorlar. Dekoratif anlamda da albenisi olan bu mekânlar zaten çocukları görür görmez büyülüyor. Oyun havuzları, tahterevalli, plastikten üretilmiş olan pek çok aksesuar oyun parkında yer alıyor.

Güvenliğe Önem Veren Mekânlar


Çocukların eğlenebileceği için pek çok oyun parkı olan mekân bulunuyor. Ancak burada önemli olan ölçütlerden birisi de güvenlik tedbirlerinin alınmış olması. Çocuğun sadece oyun oynaması yeterli değil. Çocuğun güven içerisinde oyun oynaması gerekiyor. Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler bu bakımdan da iyi araştırılmalı.

İster kapalı mekânda olsun ister açık mekânda çocuğun oynayacağı alandaki zemin mutlaka yumuşak doku ile kaplanmalı. Günümüzde çok fazla alternatif yer alıyor. Zaten Ankara'daki restoranlar kafeteryalarda buna çok dikkat ediyorlar. Çocuğunuz düşününce de hiçbir şekilde vücudu zarar görmüyor. Ayrıca salıncak kaydırak tahterevalli gibi oyuncaklarla da metal aksamdan ziyade ahşap veya plastik unsurlar tercih ediliyor.

Bu şekilde çocuğunuz güven içerisinde oynayabiliyor. Siz bahçede oturup bir şeyler yerken onu takip edebiliyorsunuz ve bazı restoran ve kafeteryalarda sundurma şeklinde olan mekânlara masalar atılıyor. Böylece gönlünüz rahat bir şekilde çocuğunuz gözünüzün önünde oynayabiliyor.

Mini Hayvanat Bahçesi Olan Mekânları Tercih Edin


Çocukların ilgisini çeken evcil hayvanlar bazı restoranlar kafeteryalar tarafından bahçede barındırılıyor. Çocuklar bahçeye girdiğinde çok güzel bir doğal dokunun içerisinde tavşanın koşturduğunu görünce adeta çıldırıyorlar. Bir tarafta kediler oturuyor diğer tarafta ise minicik köpekler çocukların çevresinde dolanıyor. Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler içinde küçük bir hayvanat bahçesi çocuklar için bulunuyor.

Anne ve babaların rahat bir şekilde oturup eğlenebilmesi bir hafta sonu kaçamağı yapabilmesi için bu mekânlar her türlü ayrıntıya yer veriyor. Böylece çocuğunuz güzel bahçede bir tarafta güneşleniyor diğer taraftan çimle, toprakla ve evcil hayvanlarla buluşuyor. Yani çocuğunuz tabiatla buluşuyor. Ankara gibi her tarafın betonarme olduğu bir kentte bunun sağlanabilmesi pek de kolay değil. Bu işte başarılı olan İşletmeler takdir etmek lazım.

Oyun Parkı Olan Kahvaltı Salonları


Bizim yemek kültürümüzde bulunmayıp son 10 senede yaygınlaşmakta olan brunch oldukça beğeni kazanıyor. İşin temelinde bütün bir hafta çalışıp ailesinden uzak olan ebeveynlerin çocukları ile eşleri ile beraber güzel bir hafta sonu kahvaltısı yapması ve bu sırada doyasıya sohbet etmesi var. Saatlerce sürecek olan kahvaltı için tabii ki çocuklarında sıkılabileceğini göz önüne getirmek gerekiyor.

İşte bu noktada kaliteli hizmet veren kahvaltı mekânları çocuklar için oyun parkları ile beraber güzel bir tesisin bünyesinde hizmet sunuyor. Siz kahvaltınızı yaparken birkaç dakika içerisinde karnı doyup sıkılacak olan çocuklar oyun Parkı'nda eğleniyor. Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler içerisinde bulunan bu kahvaltı salonları özellikle hafta sonunda dolup taşıyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan kahvaltı bazen İkindi vaktine kadar sürebiliyor. Bu şekilde bir hafta boyunca birbirinden uzak olan aile adeta açığı kapatıyor. Sohbet ediyor ve doyasıya eğleniyor. Bu sayede çocukların canı sıkılmıyor. Aileler beraber parkta çocukları ile yürüyüş yapıp oyun oynayabiliyor.

Oyun Parkı Olan Mekânlarda Etkinlik Yapabilirsiniz


Özellikle karı koca çalışmakta olan aileler birçok etkinliği artık çeşitli mekânlarda yapmayı tercih ediyorlar. Bunlar arasında doğum günü de yer alıyor. Çocuklarının doğum günü yapmak için arkadaşlarını da çağırmayı düşünüyorlarsa ev yeterli olmuyor. Zaten evin temizliği hazırlığı vesaire derken annenin canı çıkıyor. Bu yüzden Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler doğum günü kutlamaları için de ideal.

Günümüzde doğum günü kutlamaları biraz daha konsept değiştirmiş durumda. Diş çıkma partisi yapılırken diğer taraftan baby shower dediğimiz etkinlikler de gerçekleştirilebiliyor. Bunların hepsi için oyun parkı olan mekânlar tercih edilmeli. Çünkü bu tip mekânlar tercih edildiğinde çocuklar sıkılmadan eğleniyor. Böylece anneler de fırsatı değerlendirip doyasıya sohbet edebiliyor.

Tabii ki burada parkın kalitesi içerisindeki çeşitlilik de önemli. Sadece bir tane salıncaktan ibaret olmayan bu parklarda her türlü alternatife yer veriliyor. Doğal bir dokunun içerisinde çiçeklerin arasında en modern oyuncaklarla birlikte çocukların eğlenmesi için tüm fırsat sunuluyor.

Ankara'da oyun parkı olan mekânlar restoran ve cafeler yaz ve kış mevsiminde hizmet etmeye devam ediyor. Bu şekilde aileler çocuklarını geride bırakmadan gönülleri rahat ve kafaları da rahat bir şekilde yemek yiyebiliyorlar. Çocuklar da bir hafta boyunca görmemiş oldukları anne ve babalarından ayrılmak zorunda kalmıyorlar.