ANKARA'DA 53 TANE ÇOCUKLA GİDİLEBİLECEK PARK, EĞLENCE MEKANI VE ÇOCUK OYUN ALANI OLAN YER

blog yazısı ekle !

ANKARA'DA 53 TANE ÇOCUKLA GİDİLEBİLECEK PARK, EĞLENCE MEKANI VE ÇOCUK OYUN ALANI OLAN YER

  • 33.Etimesgut Bağlıca Aquapark
data/blog/7187/33-Etimesgut Bağlıca Aquapark.jpg

Ankara halkı çetin geçen kış aylarının ardından ve yoğun iş- okul temposundan bunalanlar eğlenmek için Etimesgut bağlıca Aquapark'ını tercih ediyor. Etimesgut bağlıca Aquapark'ında ortam çok renkli. Gerek ekipmanlar gerekse çeşitli yaş gruplarının bulunması ortamın eğlencesini artırmaktadır. Kaydıraklar renkli ve şekilli olması yüzme havuzlarında adrenalini yükseltiyor. Aynı zamanda kapalı kaydırakların ışıklar ile aydınlatılması yüzme keyfini artırmaktadır. Bunlardan başka güneşin pırıl pırıl parladığı, masmavi gökyüzünün tadını çıkarmak için şezlonglarda dinlenebilir, güneşlenebilirsiniz.

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Etimesgut bağlıca Aquapark'ında duş alanları, tuvaletlerde bulunmaktadır. Ancak insanların çok olduğu ve ortak alanlar için akla ilk hijyen sorunu gelmektedir. Ancak bu alanlar son derece hijyeniktir. Uzun saatler yüzdükten sonra acıktığınızı hissederseniz kefe ve restoranlara yönelebilirsiniz.

Etimesgut bağlıca Aquapark'ı çocukları da unutmamıştır. Çeşitli yaş grupları için küçük Aquapark kaydıraklarını görebilirsiniz.

  • 34.Keçiören Aquapark


data/blog/7187/34-Keçiören Aquapark.jpg

Hobi ve spor gibi aktiviteler için Ankaralılar Keçiören Aquapark'ın kaliteli hizmetinden faydalanmaktadır. Yetişkinlerin yanı sıra gençlerin ve çocuklarında faydalanacağı çeşitli oyun alanları ve spor alanları bulunmaktadır. Yüzme havuzları başta olmak üzere fitness salonu, Pilates salonu, sauna, masaj salonu, oyun salonları gibi faaliyetler tek çatı altında toplanmıştır.

Son yılların en büyük tehlikesi olan teknoloji bağımlığının etkisinde kalan çocukları ve gençleri Keçiören Aquapark başta olmak üzere çeşitli eğlence ve kültürel faaliyet merkezlerine yönlendirmek gerekir. Sakin ve huzur dolu ortamı ile yorgunluktan kurtulabilirsiniz. Böylece spor yapan sağlıklı bir toplum yetiştirilmesi sağlanabilir.

Keçiören Aquapark da ayrıca otoparkta bulunmaktadır. Böylece Otomobilleri ile gelen ziyaretçilere park yeri kolaylığı sağlamaktadır.

  • 35.Büyük Anadolu Hotel Aquaparkı


data/blog/7187/35-Büyük Anadolu Hotel Aquaparkı.jpg

Büyük Anadolu hotel Aquaparkı ile Ankara halkı en eğlenceli havuz keyfini yaşamaktadır. Tatil için pahalı, lüks oteller, tatil köyleri yerine büyük Anadolu hotel Aquaparkı ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Son derece düzenli, bakımlı ve temiz bir ortama sahip olması gelen ziyaretçilerin büyük beğenisini toplamaktadır. Büyük Anadolu hotel Aquaparkı, oldukça kaliteli bir ortama sahiptir. Ailelerin tercih edebileceği ortamlar da mevcuttur.

Çeşitli müzikler ile ortamın hareketlendiği büyük Anadolu hotel Aquapark'ında doyasıya eğlenebilir, boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Çok sayıda ziyaretçilere hizmet sunma kapasitesi bütün Ankara halkını Büyük Anadolu hotel Aquapark'ına davet ediyoruz.

  • 36.Club Watercity Aquapark


data/blog/7187/36-Club Watercity Aquapark.jpg

Ankara için devasa ve ilk olan Club Watercity Aquapark, ziyaretçilere kalite seviyesi yüksek hizmet sunmaktadır. Club Watercity Aquapark, bünyesinde farklı tarzlarda havuzlar ile eğlenceyi zirveye taşımaktadır. Yeşillikler arasında yer alan havuzlar ile manzara da eşsizdir. Ankara'nın bozkırına inat Club Watercity Aquapark, şehrin merkezinde adeta bir cennet havası estirmektedir. Yüzme dışında çeşitli spor dalları için sahalar bulunmaktadır. Futbol, basketbol, tenis gibi.

Club Watercity Aquapark da ister yüzerek dinlenin isterseniz yarış müsabakalarına katılarak yüksek adrenalin yaşayın. Ankara'nın farklı semtlerinden Club Watercity Aquaparka gelmek için ulaşım için büyük fırsat sunulmaktadır. Ücret konusunda bedava olması ziyaretçilere kolaylık sağlanmaktadır.

Çocuklar unutulmadığı gibi kadınlar için de özel günlerde havuz günü ayarlanmıştır. Böylece belirlenen günde Club Watercity Aquapark sadece kadınlar yararlanabilmektedir.

  • 37.Şirin Dünyası Parti ve Oyun Evi


data/blog/7187/37-Şirin Dünyası Parti ve Oyun Evi.jpg

Çocukların kendi yaş grupları ile iletişim kurması, beraber oyun oynamayı öğrenmesi, çeşitli etkinlikler ile eğlenceli zaman geçirmesi annelerin en büyük isteğidir. Şirin dünyası parti ve oyun evi ile henüz okul çağına gelmemiş çocuklara yönelik oyun grupları ile eğlenceli ve öğretici etkinlikler yapılmaktadır.

Şirin dünyası parti ve oyun evi, farklı yaş gruplarına göre çocuklar üç gruba ayrılarak aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

  • 12-24 ay
  • 12-36 ay
  • 12-48 ay
Böylece çocukların becerilerine göre oyuncaklar, oyun faaliyetleri çocukların yaş grubuna uygun olmasını sağlamaktadır. Şirin dünyası parti ve oyun evi, çocuklara oyunlar ile öğretmeyi hedeflemektedir. Bu durumda çocuklar sıkılmadan bütün yeteneklerinin gelişmesini sağlamaktadır.

Şirin dünyası parti ve oyun evi, sadece çocukları değil ebeveynleri de düşünmektedir. Çocuklar oyun ablaları ve oyun grubu ile zaman geçirirken ebeveynlerde kahvaltı grubu ile dinlenme imkanını yakalamaktadır.

Şirin dünyası parti ve oyun evi mekanının özel günlere de ev sahipliği yapmaktadır. Mesela doğum günü, diş partisi gibi günler için Şirin dünyası parti ve oyun evinde organizasyon yapılabilmektedir.

  • 38.Liberum Montessori Akademia Birlik


data/blog/7187/38-Liberum Montessori Akademia Birlik.jpg

Ankara da çalışan annelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabileceği pek çok sayıda kreş vardır. Bunlardan biri de Liberum Montessori Akademia birliktir. Ebeveynler çalışırken çocuklar da oyun ablaları ile çeşitli aktiviteler ile günlerini faydalı öğretiler, oyunlar ile geçirmektedirler.

Liberum Montessori Akademia birlik, Ankara'nın Çankaya semtinde hizmet sunmaktadır. Her yaş grubuna yani 0 ile 6 yaşa kadar olan çocuklar için aktiviteler düzenlenmektedir. Bu aktiviteler sürecinde çocuk kendine güvenmeyi öğrenir, becerileri gelişir, odaklanma, hedefe ulaşma, diğer insanlara karşı saygılı olma gibi pek çok yönde gelişim sağlar.

  • 39.Yuki Kids Oyunevi & Kafe


data/blog/7187/39-Yuki Kids Oyunevi & Kafe.jpg

Çocukları teknoloji bağımlılığından uzak tutmak için onları çeşitli spor dallarına yönlendirmek veya aktiviteler ile sosyalleşmesi sağlanabilir. Bu durumda en büyük görev anne ve babalarındır. Yuki kids Oyunevi & cafe ile çocukların çeşitli oyunlar öğrenmesi, hayal dünyalarını geliştirmesi için oldukça güvenli bir yerdir. Çocuklarınızın Yuki kids Oyunevi & cafe de geçireceği süre boyunca hoplama, zıplama, koşma, el işleri ile yetenek kazanma, dans etme gibi bedensel ve zihinsel olarak aktiftir.

Yuki kids Oyunevi & cafe, Yenimahalle semtinde bulunmaktadır. Eğer kreş veya oyun grubu arıyorsanız Yuki kids Oyunevi & cafeyi tavsiye ederiz.

  • 40.Çufçuf oyun & Parti Evi


data/blog/7187/40-Çufçuf oyun & Parti Evi.jpg

Çocukların evde, dört duvar arasında kendi başlarına büyümesi onların gelişimini yavaşlatır. Dolayısı ile insanların ve yaşıtlarının arasına karışması çocukların iletişim kurması, yeni şeyler görüp- öğrenmesi gelişimlerine olumlu katkı sağlar. Çufçuf oyun & parti evi, çocukların en önemli dönemi olan okul öncesi yaş grubuna yöneliktir. Özellikle de hiperaktif çocukların yoğun olan enerjilerini atmalarında Çufçuf oyun & parti evi, eğlenceli oyunlar ile sağlamaktadır.

Çufçuf oyun & parti evi, Ankara'daki Eryaman semtinde bulunmaktadır. Bütün çocukları oyun gruplarına veya partilere davet ediyoruz.

  • 41.Nomi Oyun Evi


data/blog/7187/41-Nomi Oyun Evi.jpg

Çankaya'daki Nomi oyun evi, çocuklara yeni bir dünya sunuyor. Çeşitli oyunlar, el becerilerine yönelik aktivitelerin hepsi profesyonel ekip tarafından çocuklara öğretilmektedir. Nomi oyun evi, belirli yaş aralığındaki (2 ile 5 yaş) çocuklar için tercih edilebilir. Profesyonel eğitmenlerin oyunlar veya öğretiler süresince yanlarında olması onların güvende olmalarını sağlamaktadır. Nomi oyun evinde geçirilen sürede çocuklar yaşlarının verdiği hareketliliği en iyi şekilde değerlendirmektedir. Yaş gruplarından başka çocukların da yer alması yeni arkadaşlar edinme için imkân sunmaktadır.

  • 42.Mini Sanat Çocukça Eğlenceler Atölyesi


data/blog/7187/42-Mini Sanat Çocukça Eğlenceler Atölyesi.jpg

Mini sanat çocukça eğlenceler atölyesi, Ümitköy de hizmet vermektedir. 0- 12 yaş aralığı ile oldukça geniş kitlelere hitap etmektedir. Oyunlar, eğlenceler daha sayamadığımız pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Mini sanat çocukça eğlenceler atölyesinde Küçük yaştan itibaren çocukların hayal dünyasını genişleten oyunlar, sanatsal faaliyetler ile birden fazla eğitici aktivite programı uygulanmaktadır.

Mini sanat çocukça eğlenceler atölyesi, özellikle sanat konusunda çocukların yeteneğinin keşfedilmesi konusunda programlar ile ön plana çıkıyor. Sanat nedir, sanatın insana kazandırdıkları, sanatı sevme gibi konular ile çocuklara sanatın küçük yaşlarda aşılanması sağlanmaktadır.
  • 43.Anne & Çocuk Oyun Evi


data/blog/7187/43-Anne & Çocuk Oyun Evi.jpg

Minik yaştaki çocuklar için anne- babalarından ayrılıp da oyun gruplarına katılması biraz zor olmaktadır. Hem ortamdaki yeni insanlar hem de yeni bir ortam çocukların alışması için zaman gerektiren unsurlardandır. Anne & çocuk oyun evi, ebeveynlerinden ayrılmakta zorlanan çocuklar için oldukça fırsat dolu bir yerdir. Çünkü oyunlar veya diğer aktiviteler süresince anne- babalar çocukların yanında yer almaktadır. Çankaya da bulunan Anne & çocuk oyun evi, minik yaştaki çocuklar yani 0 yaşından en fazla 5 yaşındaki çocuklara hitap etmektedir.
  • 44.Çağ Çocuk Akademisi


data/blog/7187/44-Çağ Çocuk Akademisi.jpg

Kadınlarında çalışma hayatında yer alması ile birlikte çocukların bakımını üstlenecek profesyonel bakıcılara ihtiyaç duyulmaktadır. Başta Ankara gibi büyük şehirlerde kadınların iş hayatında aktif olmaları profesyonel bakıcı sorununu artırmıştır. Çocukların bakımının yanı sıra oyunlar oynamak, yeni bir şeyler öğrenmesi ailelilerin dikkat ettiği diğer bir noktadır. Geleneksel yöntemler ile babaanne- anneanne ya da oyun ablaları ile çocukların harcayacağı zaman yetersiz ve verimi düşük olacaktır. Dolayısı ile çağ çocuk akademisi, kreş hizmeti ile çocukları okul öncesi sistem başta olmak üzere hayatındaki diğer aşamalara sağlam bir zemin oluşturmaktadır.

Çağ çocuk akademisi, Ankara'da Batıkent semtinde minik davetlilerini beklemektedir. Eğer çocuğunuzun çağ çocuk akademisinde geçirdiği süreyi merak ediyorsanız ebeveynlerde katılabilir.

  • 45.Aydın Smart Kids Academy


data/blog/7187/45-Aydın Smart Kids Academy.jpg

Aydın smart kids Academy ile çocuklar daha sağlıklı ve huzurlu olmaktadır. Çünkü isminde geçen Academy kelimesine yakışır şekilde yani çocuklara yeni bakış açısı, sorgulayıcı, problemlerin üstesinden gelebilen bireyler için profesyonel bir eğitim süreci uygulanmaktadır. Aydın smart kids Academy, çocukların ve ebeveynlerin memnuniyetinin sağlanacağını garanti etmektedir.

Aydın smart kids Academy, diğer kreşlerden ve oyun gruplardan oldukça farklıdır. Çünkü eğitim sisteminde yenilikler ile gerçekleştirmektedir. Mesela iki dil eğitim gibi. Ayrıca sadece yıl içerisinde eğitim veya oyun gibi aktiviteler ile sınırlı değildir. Aynı zamanda yaz aylarında Açık hava da gerçekleştirilen aktiviteleri de bulabilirsiniz.
  • 46.Aşkitoş Cafe


data/blog/7187/46-Aşkitoş Cafe.jpg

Çocukların yaşıtları ile iletişim kurması, paylaşmayı öğrenmesi, oyun oynaması gibi konularda istekli ve yetenekli olması her ebeveynin görmekten mutlu olduğu olaylardandır. Aşkitoş cafe ile çocuklarınıza yeni bir ortam sunulmaktadır. Yani Ankara da mevcut pek çok kreşin sağlayamadığı kaliteli hizmeti Aşkitoş cafe de bulabilirsiniz. Aşkitoş cafe, sadece çocuklar için değil ebeveynler de hoş vakit geçireceği ortamlar mevcuttur. Özellikle cafe bölümü ile çocuklarınız eğlenirken sizlerde oturup bir şeyler içebilirsiniz. Diğer çocukların ebeveynleri ile muhabbet edebilirsiniz. Böylece aileler de günlük rutinden kurtulmuş olur.

  • 47.Bowling Adası Anatolium Avm


data/blog/7187/47-Bowling Adası Anatolium Avm.jpg

Bowling, son yılların en popüler oyunlarından biridir. Gerek ülkemizde gerekse dünyanın hemen her yerinde bowlinge büyük ilgi gösterilmektedir. Ülkemizde bowling salonları için çeşitli mekanlar oluşturulmuştur. En yaygın olarak alış- veriş merkezlerinde olduğunu görmekteyiz. Bowling adası Anatolium avm de bowlingin keyfini çıkarabilirsiniz. Bowling; Çocukların, gençlerin ve hatta yetişkinlerin spor veya hobi olarak ilgilendikleri bir aktivite olarak yerini almaktadır. Dolayısı ile futbol geride kalmıştır.

Bowling adası Anatolium avm, alış- verişin stresinden kurtulmak istiyorsanız mutlaka uğramalısınız. Bowlingi ister grup olarak yarışma tarzında ister bireysel olarak oynayabilirsiniz.

  • 48.Rolling Ball Kentpark Avm


data/blog/7187/48-Rolling Ball Kentpark Avm.jpg

Ankara'nın gündüzü farklı gecesi farklıdır. Gündüz iş hayatı, okul hayatı yaşanırken akşamları bambaşka bir şehir oluyor Ankara. Akşamları yorgunluğu atmak, kendinize zaman ayırmak, hobi edinmek istiyorsanız Rolling Ball Kentpark avm tam size göre. Bowling oyunu ile ünlü bir mekandır ancak bu kadar ile sınırlı değildir. Çünkü Rolling Ball Kentpark avm de başka eğlenceli oyun seçeneklerini görebilirsiniz. Mesela dart, bilardo gibi masa oyunlarından başka birde sanal dünyanın kapılarını açan teknolojik oyun makineleri bulunmaktadır. Kısacası profesyonel oyun için Rolling Ball Kentpark avm'de size uygun olan haftanın herhangi bir günü uğrayarak deneyimleyebilirsiniz.
  • 49.Rolling Ball Antares Avm


data/blog/7187/49-Rolling Ball Antares Avm.jpg

Rolling Ball Antares avm, gençlerin asla vazgeçemediği mekanlardandır. Çünkü Rolling Ball Antares avm ile bowling oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Konsept, ışıklandırma gibi konularda oldukça kaliteli bir mekân olmasının yanı sıra temizlik ve hijyen konusunda da son derece dikkatli davranılmaktadır. Özellikle bowling oynamak için özel ayakkabıların giyinilmesi gerekir. Oyuna başlamadan önce yetkililer tarafından bu ayakkabılar temin edilmektedir. Ancak pek çok kişi de bu ayakkabılar başkaları tarafından da kullanıldığı için giyme konusunda tereddüt yaşamaktadır. Buna bağlı olarak Rolling Ball Antares avm de bowling ayakkabıları steril edilerek oyunculara temin edilmektedir.

Rolling Ball Antares avm de yoğun eğlencenin ardından dinlenmek, nefeslenmek için bir şeyler içebileceğiniz cafe, pub store da bulunmaktadır.
  • 50.Roll House Armada- Armada Avm


data/blog/7187/50-Roll House Armada- Armada Avm.jpg

Ankara'da en kaliteli ortama sahip eğlence mekanlarından biri de Roll House armada- armada avm'dir. Roll House armada- armada avm ile sevdikleriniz, arkadaşlarınız, dostlarınızla beraber günün yorgunluğunu atın. Bowling ile adrenali zirvede yaşayın. Büyük titizlik ile hazırlanan bowling oyun alanına sahiptir. Roll House armada- armada avm ayrıca haftanın belirli zamanlarda müşterilerine cazip fırsatlar sunmaktadır. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız en kısa sürede Roll House armada- armada avm 'ye uğrayın.

  • 51.Roll House Bilkent- Bilkent Avm


data/blog/7187/51-Roll House Bilkent- Bilkent Avm.jpg

Bowling oyunu ülkemizde yeni bir akım olsa da aslında bir zamanlar sokaklarda oynanan misket oyununa benzer. Bowling, daha modern ve kurallara bağlı bir oyundur. Dolayısı ile yenilikler şehri olan Ankara, bowlingi meraklıları ile buluşturuyor. Roll House Bilkent- Bilkent avm, profesyonellerin, acemilerin ve hatta bowlinge yeni başlayanların rahatça bowling oynayacağı mekanlardandır. Yani Roll House Bilkent- Bilkent avm, bowling için herhangi bir ön şart aramaksızın her seviyede oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır.

Roll House Bilkent- Bilkent avm de eğlenirken kötü enerjinin azaltılmasına, iyi enerjinin artmasına katkı sağlamaktadır.
  • 52.Roll House Optimum- Optimum Avm


data/blog/7187/52-Roll House Optimum- Optimum Avm.jpg

Roll House optimum- optimum avm; Roll House Bilkent ve Roll House armada şubelerinin sonuncusudur. Ankara'da Roll House optimum- optimum avm de bowling eğlencesi efsane haline gelmiştir. Dolayısı ile şehrin farklı yerlerinde şubeleri açılarak müşterilerin beğenisini toplamaya devam etmektedir. Gerek güler yüzlü personeli gerekse uygulanan indirimler ile sadece günün değil haftanın her anı bowling tutkunları ile dolup taşmaktadır.

Roll House optimum- optimum avm de yetişkinler, gençler bowling oynarken çocuklar için de çeşitli oyuncaklar veya oyun alanları bulunmaktadır. Mekanik oyuncaklar olduğu gibi bilgisayarlı oyuncaklar da mevcuttur.

  • 53.Still Bowling Bahçelievler


data/blog/7187/53-Still Bowling Bahçelievler.jpg

Still bowling Bahçelievler, iş çıkışı veya günün sonunda yoldan geçerken uğrayabileceğiniz bir yerde bulunması ile bowling severlere yakındır. Ankara da bowling salonları genellikle avm içerisinde bulunurken Still bowling Bahçelievler tam tersine merkezi bir cadde üzerindedir. Kısacası bowling ülkemizde artık her yerde ulaşabileceğimiz bir spora dönüştü.

Still bowling Bahçelievler de bowling oyunu için çeşitli ortamlar vardır. Mesela gruplar halinde rekabetçi bir ortam oluşturulduğu gibi birde turnuvalara katılmak isteyenlerin kendini geliştireceği, verimli ortamlara da sahiptir.