ANKARA BRASSERIE

blog yazısı ekle !

ANKARA BRASSERIE

Bir Fransız değil iseniz ya da Fransızca bilmiyorsanız 'Brasserie de nedir?' diye düşünebilirsiniz. Fransızlar bu bahsi geçen brasserielere gidip oralarda bira içer, bira içerken de birşeyler yer. Yani onların bir nevi birahaneleridir.




Ama bizim birahane kültürüne pek uymamaktadır. Daha cool mekanlardır. Birahanelerde daha çok kuruyemiş eşliğinde bira içilir, iki lafın beli kırılır ve kalkılır.

Ancak şuan Ankara'da mevcut olan ve Brasserie adı altında hizmet veren mekanlarda oldukça lezzetli atıştırmalıklarla birlikte rahat bir ortamda oturma ve biralarınızı yudumlarken sohbet etme imkanınız vardır. Tabi ki brasserie mekanlarındaki tek içecek bira değildir. Şarap ya da alkolsüz içecek bulmanız da mümkündür.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


İş çıkışı arkadaşlarınızla biraraya gelip iyi vakit geçireceğiniz bu mekanları genellikle Tunus Caddesi, Tunalı Hilmi ve Bahçelievler dolaylarında bulursunuz. Ayrıca Tepe Prime, Bilkent ve Park Caddesi'nde de bu konseptte pek çok hizmet veren mekan Ankaralılarına kapılarını açmaktadır.

Sakin bir müzik anlayışı olan bu tarz mekanlarda genellikle loş ışıklar ve koyu renkli mobilyalar tercih edilmektedir. Bu da dışardan bakıldığında oldukça davetkar bir hava yaratmaktadır.