Ankara Restoran ve Mekanlar

Ankara Restoran ve Mekanlar

Ankara için söylenebilecek şeylerden birisi çok sayıda restoran, cafe, meyhane, fasıl mekanı, pastane, bar, pub ve mekan olduğudur. Ankara'da her sokakta irili ufaklı, pek çok restoran ve mekan karşınıza çıkar. Bunlarda farklı tarzda yemekler, alkollü alkolsüz içecekler bulmak mümkündür.

İstediğiniz tarzda, bütçenize uyan bir yemek bulma noktasında Ankara harikadır. Ucuza ekmek arası bir şeyler yiyebileceğiniz gibi, dünya mutfağından eşsiz lezzetlere örneğin Rus mutfağı ile özdeşleşen Beef Stroganof yemeğini de adeta oralardaymışçasına yiyebileceğiniz restoran ve mekanlar, İtalyan, Fransız, Uzak Doğu (Japon, Çin vb), Fast Food hatta Hint mutfağı restoranları da bulabilirsiniz. Yok ben bunları yemem ille de Türk ve Osmanlı mutfağı derseniz Ankara bu beklentilere yanıt veren restoran ve mekanlara da sahiptir. Hatta vejetaryen mutfağı seçenekleri de mevcuttur. Ve Ankara Kahvaltı Mekanları da sitemizde.

İşte tüm bunların nerelerde olduğunu öğrenmek, oralara gidip, damak lezzetinize uyan yemekleri yemek isterseniz, sitemize bakmanız yeterli.

Ankara Serpme Kahvaltı ve Brunch

Ankara Serpme Kahvaltı ve Brunch

Ankara kahvaltı, serpme kahvaltı ve brunch için bol bol alternatifin bulunduğu bir yerdir. Üstelik Ankara'da bir kahvaltı, serpme kahvaltı veya brunch mekanında karşınıza öyle alternatifler çıkıyor ki, insanın evinde kahvaltı yapması için neden kalmıyor. Bu yüzden de Ankara'daki kahvaltı, serpme kahvaltı ve brunch mekanları adeta Van kahvaltı salonları ile yarışıyor. Hani kimilerinde bir kuş sütü eksik ama size badem sütü verelim diyen yerler bile var. Siz yeter ki, isteyin, yok yok.

Fiyatlar açısından da bakıldığında kahvaltı çeşitliliğine göre, her bütçeye uyan kahvaltı mekanları var. Yani eğer öğrenci bile olsanız, evde yapacağınız kahvaltıdan çok daha ekonomik olarak bu işi halledebilirsiniz. Özetle ama dostlarla bir pazar brunch ama aile boyu serpme kahvaltı için Ankara kahvaltı mekanları sizleri bekliyor.

Ankara'nın boğucu hayatından fırsat bulup her hafta sonuna dostlarınız ve ailenizle bu kahvaltı mekanlarında başlayabilirsiniz.

Ankara Meyhane

Ankara Meyhane

İşten yorgun argın çıktınız. Sizin üzerinizdeki stresi atıp, yaşanan tüm gerginlikleri unutmanız lazım. O zaman Ankara meyhane ve eğlence mekanlarına gelerek, bir ud sesinin ezgilerinde "Dönülmez Akşamın Ufkundayım" şarkısı eşliğinde, geçmişe bir selam çakarak, günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Ankara meyhane açısından sağlam bir kültüre sahiptir. Son derece elit, mezeleri ile kaliteli ve güler yüzlü anlayışı ile ailenizin içinde evinizde çalıp, söylüyormuş gibi özel Ankara meyhaneleri var.

Ankara meyhane ailece bile rahatça gidilebilir. Eğer siz de nerede hangi meyhane var öğrenmek isterseniz sitemizde yer alan iletişim ve adres bilgilerinden meyhaneleri öğrenebilir, hafif çakırkeyif bir geceye selam çakabilirsiniz. Bir günü de kendinize çalmanızda bir mahsur olamaz zaten değil mi?

Ankara Fasıl Mekanı

Ankara Fasıl Mekanı

Canınız sıkkın. Size göre her şey üstünüze geliyor. Biraz nefes almak istiyorsunuz. O zaman size bir fasıl mekanı iyi gelebilir. Ankara fasıl mekanı noktasında son derece fazla alternatife sahip. Gidin birine canınız nasıl istiyorsa öyle takılın. Hani Sezen Aksu'nun o meşhur şarkısında dediği gibi size iyi gelecek ise avaz avaz şarkı söyleyin. Unutmayın siz değerlisiniz. Hayat çok da kasmaya değmez. Ankara'daki fasıl mekanları, hangi lokasyonda olursa olsun bunun için biçilmiş kaftan.

Siz Ankara fasıl mekanı yerlerini öğrenmek isterseniz sitemizde yer alan sayfalardan gerekli bilgilere kolayca ulaşarak Ankara içinde size en yakın fasıl mekanına ulaşarak, felekten bir gün çalabilirsiniz. Siz bunu çoktan hak ettiniz zaten.

Ankara Balık Restoranları

Ankara Balık Restoranları

Kim demiş, en iyi balıklar deniz kenarında, Boğaz'da yenir diye? Kim demiş Ankara'da iyi balık restoranları yok diye? Alası var. Hatta Ankara balık restoranları ile boğaza bile rakip olabilecek yerlere sahip. Mezesinden, içkisine, masa örtüsünden, deneyimli personeline, kaliteden ödün vermeden hizmet veren işletmecilikten, denizden yeni çıkmış balıkları ile Ankara balık restoranları noktasında adeta trendleri belirliyor.

Buralarda ama tatlı su balığı, ama muhteşem bir deniz balığı yemek isterseniz, her türlü damak lezzetine hitap eden yer bulunuyor. Bu farklı Ankara balık restoranları elbette farklı bütçelere de hitap ettiğinden, herkesin kendine uygun bir yer bulması da mümkün.

Siz de bu konuda daha detaylı bilgi almak isterseniz, sitemizdeki Ankara Balık Restoranları sayfasına göz atmanız yeterli.

Ankara Canlı Müzik Mekanları

Ankara Canlı Müzik Mekanları

Hayat sıradan değil. Hayat tek düze değil. Olmamalı. İnsan rutin olarak işten eve döngüsünde takılıp kalmamalı ve yaşamın her anının tadını çıkarmalı. Bazen canlı müzik mekanlarına gidip, üzerindeki negatif elektriği atmalı. Ankara canlı müzik mekanları açısından oldukça zengin bir kent. Ankara türkü barları, rock cafeleri, pop müzik yapan canlı müzik mekanları ile gece geç saatlere kadar yaşayan, canlı, capcanlı bir kent aslında. Ama siz bunun farkında mısınız?

Hangi tarz müziği seviyorsanız ona göre takılabileceğiniz bir Ankara canlı müzik mekanı var. İster babanızın en sevdiği türkü olan "Gesi Bağları" ezgisinde, ister "Imagine", isterseniz eller havaya. Canlı müzik mekanları çok, alternatif bol.

Ankara canlı müzik mekanları adres ve telefonlarını öğrenmek için sitemizi incelemeniz yeterli.

Ankara Eğlence Mekanları

Ankara Eğlence Mekanları

İnsanların temel gereksinimleri dışında bir de kendisine iyi gelecek, motivasyonunu artıracak uğraşlar var. Eğlence herkes için önemli. Arada da olsa, çılgınca eğlenmek, bir dansın ritminde kendini unutmak, bazen saçmalama hakkınızı kullanmak herkese iyi gelen şeyler. Bunun için de eğlence mekanları var zaten. Ankara eğlence mekanları deyince sayısız alternatifin bulunduğu bir kent. Ayrıca Ankara Gezi Rehberi de tam size göre.

Eğlence kavramından ne anlıyorsunuz, Ankara bunun karşılığına sahip mekanları ile meşhur zaten. Barlar, Publar, Clublar, değişik tarzda cafe-bistro mekanları, canlı müzik mekanları ve daha birçok seçenek ile Ankara eğlencenin doğru şehri. Ankara'da özellikle hafta sonları eğlence mekanları açık ve kendinize yapabilecek çok sayıda şey bulabilirsiniz.

Eğlence mekanları için sitemizdeki Ankara Eğlence Mekanları sayfasına bakabilirsiniz.