ORAN CAFE

blog yazısı ekle !

ORAN CAFE

Cafeler günlük hayatımızın bir parçası haline geldiler. Yoğunlaşan iş hayatı, kalabalıklaşan şehirler ve akmak bilmeye trafiğin yanı sıra günlük sıkıntılar ve stresler de işin cabası. İşte her şeyin böyle üst üste geldiği zamanlarda insanların her şeyi bırakıp bir an kaçıp nefes alabilecekleri mekânlara ihtiyaçları olmaktadır. Hele bir de Ankara gibi ülkemizin en yoğun gündeme sahip bir şehrinde yaşıyorsanız kesinlikle nefes almak için iyi bir mekân ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bu mekânlarda birçok aktiviteler yapılabildiği gibi sohbet edebileceğiniz ve içeceğinizi içip fastfood yemeklerinden yiyebileceğiniz kadar kapsamlı mekânlardır. İşte cafe olgusu tam olarak şehirden çıkmanıza gerek kalmadan müşterilerine rahat bir nefes alabilmelerini sağlamaktadır.



Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Oran Cafe

Oran, ODTÜ ormanlarını da kapsayan bir alanda yeşillikler arasına kurulmuş adeta cennet gibi bir yerdir. Bu bölgede hem öğrencilerin yoğun olarak bulunması hem de Ankara'nın dört bir yanından gelenler ile birlikte oldukça yoğun bir nüfusu bünyesinde barındırmaktadır. Sırf Oran cafe mekânları için bile Ankara'nın her yerinden buraya insan akını yaşanmaktadır.

Daha önceden de belirttiğimiz gibi cafe mekânları birçok amaç için tercih edilmektedir. Oran cafe mekânlarında sürpriz doğum günü partileri, yaş günü kutlamaları, evlilik teklifleri, nişan organizasyonları, iş toplantıları ve daha birçok alanda yapılabilecek aktivite ve organizasyonlar için tam donanıma sahip mekânlardır. Sadece yapmanız gereken aklınızda tasarladığınız organizasyonları Oran cafe mekânları yetkilileri ile görüşmektir.

Oran Cafe Mekânları Hizmetleri

Bir mekân tercih ederken size ne gibi hizmetler sunabilecekleri son derece önemlidir ve zaten aklınızda olan kriterlere uygun bir mekân tercihinde bulunacaksınız. Bu sebeple Oran cafe mekânlarında müşterilere ne gibi hizmetler sunulduğuna bir göz atacak olursak;

İçecekler bir cafenin en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. İçecek menüsü ne kadar zengin olursa bu cafenin tercih edilmesi de o kadar fazla olacaktır. İçecekler sıralamasında da ilk sırayı her zamanki gibi Türk kahvesi ve diğer kahve çeşitleri de sırasıyla almaktadır. Ardından Türk çayı, ada çayları, çiçek çayları olarak devam etmektedir. Salep ise kış aylarının vazgeçilmez içeceklerindendir. Yine sütlü içecekler de bu listede yerlerini almaktadır. Ardından gazlı ve gazsız içecekler, meşrubatlar ve meyve suları olarak bu listeyi devam ettirmek mümkündür.

Fastfood yiyecekleri de bir cafe için son derece önemlidir. İçeceklerin yanında tercih edilebildiği gibi sabah kahvaltısı için, öğlen mola esnasında ya da akşam iş çıkışında rahat bir nefes almak için uğradığınız cafe de hem dinlenebilir hem de yemeğinizi yiyebilirsiniz. Bu sebeple en çok tercih edilen fastfood yiyecekleri ise; pizza çeşitleri, hamburger ve patates kızartması, sandviçler ve daha birçok çeşit yemek bulabilmeniz mümkündür. Oran cafe mekanlarının son derece zengin bir fastfood yemek menüsüne de sahip olduğunu belirtmemiz gerekir.