MAÇ HASTASI OLANLAR İÇİN- MAÇ YAYINI YAPAN MEKANLAR

blog yazısı ekle !

MAÇ HASTASI OLANLAR İÇİN- MAÇ YAYINI YAPAN MEKANLAR

Son yıllarda başlayan bilgisayar ve internet ikilisinin ortaya çıkış macerası, dünyayı yeni bir hale getirirken, bir daha eskisi gibi olmayı başaramayan bir dünya örneğini bizlere gösterdi.

Bu ikili arasından özellikle internetin hayattaki birçok şeyi kolaylaştırdığı da bilinmektedir. Ülkemizde internet kullanımının hiç olmadığı kadar fazla olmasının yanı sıra, bunların alt yapıları kullanılarak kurulan sistemlerde bulunuyor.

Bu sistemler yüzünden oluşan dijital platformlara onlarca örnek verebiliriz. İnsanların devamlı olarak takip etmesini zor hale getiren bu durumu sizler için kısaca anlatalım.

Daha öncelerde futbol maçları hakkında bilgi almak, onlardan sıcağı sıcağına haberdar olabilmek için radyo ya da gazeteye ihtiyaç duyulurdu. 1968'den sonra TRT sayesinde bu maçlar televizyon adı verilen teknolojik kutulardan yayınlanır oldu.Bu durum yaklaşık 20 sene sürdü.

Ancak bu imkansızlıkların ardından özel televizyonların kurulmasıyla birlikte ortaya çıkan dijital platformlar sayesinde insanlar evlerinde bu konuda büyük bir değişiklik ile karşı karşıya kaldı. Bir anlamda bu iş artık ticarete dönüşmüştü.

Bir çok futbol yayını artık halk arasında ''paralı kanal''ya da ''şifreli kanal'' şeklinde adlandırılan dijital platformlarda yayınlanmaktadır. Türkiye maçları ayrı, Avrupa maçları ayrı, hazırlık maçları ayrı, kupa maçları ayrı kanallarda gösterilmektedir.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara




Peki biz futbolu neden bu kadar sever ve çok takip ederiz?

Futbol bizde bir hastalık konumundadır. Toplumsal açıdan rahatlamanın, stres atmanın, deşarj olmanın başka bir yolu olarak görülür. Bir dine mensup olmak gibi bir bağlılıkla duyulan bu sevgi, futbol sektöründe farklı yeniliklerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

İddaa adı verilen yasal bahis oyunları, futbol kurallarında ve yayınlarında olan olumlu gelişmeler arka arkaya geldi. Bu tür yeniliklerin hemen ardından sırf bu yayınların izlenebilmesi adına mekanlar açılmaya ya da açılan mekanlarda bu yayınlar yapılmaya başlandığını hep birlikte gördük.

Bu bahsettiğimiz maç yayını yapan lokantalar ve restoranlar ülkemizin başkenti olan Ankara'da fazlasıyla bulunmaktadır. Özellikle Kızılay bölgesinde yoğunlaşan bu yerlere kolaylıkla ulaşabilir ve maç yayını hizmeti alabilirsiniz.

Ankara'da bu futbol maceralarının kolayca izlenmesi mümkündür. Yeter ki bu konuda bir talep olsun.