ANKARADA MAÇ İZLENEBİLECEK MEKANLAR

blog yazısı ekle !

ANKARADA MAÇ İZLENEBİLECEK MEKANLAR

Makalenin kaleme alınış amacı konu başlığından da rahatlıkla anlaşılacağı üzere Ankarada maç izlenebilecek mekanlar hakkında birtakım bilgileri aktarmaktır. Günümüzde kafe ve restoran gibi işletmelerin popüler hale getirdikleri DSMART ve Lig TV popülaritesi hızla artmakta ve bu artış gitgide ilerlemeye devam etmektedir. İnsanlar bu sayede paket alımı yapmadan hem lig maçlarını hem de Avrupa takımlarının mücadelelerini izleme olanağına kavuşmuş olmaktadırlar.

Bu sayede hem aylık olarak yüklü miktarda para verme zahmetinden kurtulmuş olmakta hem de diğer insanlarla birlikte olmanın verdiği sinerji halinde bir atmosferle maçların keyfini yaşamaktadırlar. Özellikle şampiyonluğa çok az haftaların kalmasıyla sokaklara kadar taşınan bu yerler insanların mücadele, heyecan gibi tutkularını da ön plana çıkararak onların daha hırslı, kararlı olmalarına yol açmaktadır. İşte bu açıdan da sözü edilen yerler Ankarada maç izlenebilecek mekanlar günden güne artış göstermeye devam etmektedir. İşte bu nedenle de bu yerlerin kafe işletmenleri tarafından günden güne artırılarak yaygınlaştırılması elzem bir durum olarak karşımızda durmaktadır.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Buna benzer mekânları başkent Ankara içerisinde daha çok insanların sosyalleştikleri yerlerde görmek mümkün olmaktadır. Bu yerler insanların diğer insanlarla kaynaşarak vakitlerini geçirmelerini sağlamakta ve bu sayede yeni bir sosyalleşme ortamı oluşturulmuş olmaktadır. Birçok futbol takımının kritik maçlarını izlemeye olanak tanıyan Ankarada maç izlenebilecek mekanlar özellikle Tunalı caddesindeki kafelerde birbirinden sayısız örnekleriyle karşımıza çıkmış bulunmaktadır. Ülkemizde futbola olan tutkunun günden güne artmasıyla bu yerlerin de artış göstermesi aslında paralel olarak ilerleyen bir süreç olarak karşımızda duran bir olgudur.

İşte bundan ötürü bu mekânların yaygınlık kazanması amacıyla kafe sahipleri mekânlarına hemen Lig TV ve DSMART aboneliği yaptırmış olarak müşterilerine tribünde olmuşçasına futbol izleme keyfini sunmaktadır. İşte bu nedenle de bu yerler son zamanlarda adeta moda haline gelerek hemen hemen her yaş grubundan insanın buluşup maç izledikleri Ankara'da maç izlenebilecek mekânlar arasında bulunmaktadırlar. Buradaki kafe sahipleri de söz konusu Lig TV ve DSMART şirketleriyle yaptığı anlaşma sonrasında gelen müşterilerine belli bir ücret karşılığı bu yayını izletmektedirler.