İNCEK KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

İNCEK KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

İNCEK KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

Şehrin bunaltıcı kalabalığından sıkıldıysanız ve kafanızı dinleyebileceğiniz bir fırsat arıyorsanız, İncek köy kahvaltısı mekanları oldukça cazip bir fırsat. Hafta sonları burada güzel mekânlarda eşinizle, dostunuzla, ailenizle güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Ankara gibi bir yoğun ve yorucu bir şehirde, ruhen ve bedenen yorgunluğunuzu atmanızı sağlayacak güzel yollardan biri lezzetli bir köy kahvaltısı olacaktır. Elbette ki, güzel vakit geçirip, kafa dağıtacağınız tek mekan çeşidi köy kahvaltısı mekanları değil. Güzel bir meyhane masasında, rakı ve balık eşliğinde keyifli vakit geçirip, güzel sohbetler edebilirsiniz. Müzikli ve danslı mekânlar arıyor iseniz bar pub tarzı mekânlar sizin için doğru adres olacaktır. Bir gündüz vakti, daha salaş mekânlar için ise cafe tarzı mekânları tercih edebilirsiniz. Şık buluşmalarınız, önemli görüşmeleriniz için ise restoran tarzı mekânlar sizin için doğru seçim olacaktır.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Günlük yaşamın streslerinden uzaklaşıp, keyifli anlar yaşamak aslında hiç de imkânsız değil. Eğlence istiyorsanız eğlenceli mekânlar, sakinlik ve huzur istiyorsanız daha sessiz ve sakin mekânlar bulabilir, tek başınız yahut sevdiklerinizle birlikte güzel anılar yaşayabilirsiniz. Farklı yerler keşfederek hayatınıza değişik ve farklı şeyler katmalısınız. Alışkanlıklarınızdan kurtulun. Yeni mekânlar, yeni tatlar keşfedin, ruhunuza ve bedeninize farklı hisler tattırın. Bu sayede problemlerinizle ve sıkıntılarınızla daha rahat baş edebilecek ve daha pozitif olabileceksiniz.

Yapmanız gerek zor değil. Örneğin bir hafta sonu, bu çeşitli mekânlardan birini tercih edip kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Güzel, sakin bir cafe de kitabınızı ve çayınızı alıp kafanızı dinleyebilirsiniz. Eşinizi hoş bir restoranda, güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. İncek'te bir köy kahvaltısı mekânın da şehrin sağlıksız ve hızlı kahvaltı anlayışına biraz ara verip, özlediğiniz doğal tatlarla kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bir bar pub tarzı mekân da eğlenceli kutlamalar yapabilir, dans edip enerjinizi atabilirsiniz. Bu seçeneklerden biri seçip, hayatınıza bir farklılık katın bu hafta. Size iyi geldiğini göreceksiniz. Şehir yaşamının yarattığı negatif düşüncelerden uzaklaşıp daha pozitif düşüneceksiniz ve en önemlisi de kendinizi mutlu hissedeceksiniz ki günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları