ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU RAKI BALIK MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU RAKI BALIK MEKANLARI

Türk kültürünün Ege' den ve Akdeniz' den gelen o özel damak tadı rakı balık Ankaralıların da vazgeçilmezi arasında. Ankara' da olup da rakı balık konusun da özel bir mekân da yemek yemeyenler bu zevkten mahrum kalacaktır. Ümitköy -Konutkent -Çayyolu rakı balık mekanları bu konu da sizlere en iyisini sunmak için kapılarını açmakta.

Rakı balık Türk kültürünün oldukça eskiye dayandığı özel damak tatlarından birinin başını çekmekte. Milli içkimiz olan rakı, balık ile bir araya geldiğinde oldukça özel bir tat ortaya çıkmakta. Bu özel tat sayesinde akşamlar şenlenmekte ve nezih ortamlarda çok daha özel dakikalar yaşanmaktadır. Ümitköy, Konutkent, Çayyolu semtleri işte tam da bu konuda çok özel fırsatlar sağlamakta. Rakı balık denilince önde gelen mekan isimlerini bir araya getiren bu semtler sizler için özel rakı balık menüleri ile mükemmel bir akşam armağan etmekte.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, akrabalarınızla çıkacağınız bu özel akşam da hem rakı balık keyfini hem de bu ortamların farklı ambiyansının tadını çıkarabilirsiniz. Ümitköy, Konutkent, Çayyolu onlarca mekânı bu konu da sizlere sunmakta. Ankara semtleri içerisinde mekânları ile bilinen Ümitköy, Konutkent, Çayyolu rakı balık konseptini Ege' den ve Akdeniz' den Ankara' ya kadar taşımakta. Bu sayede herkes bu özel anı rahatlıkla yaşayabilmektedir.

Ankara içkili olan mekânları meyhane ortamlarında da rakı balık hizmeti vermektedir. Artık iyice kalıbına oturan meyhane ortamları herkesin ziyaret edebileceği nezih ortamlar haline gelmeyi başarmıştır. Bu sayede bu ortamlarda oldukça rahat bir şekilde eşiniz veya dostlarınızla rakı balık keyfini yaşayabilirsiniz.

Ankara artık cafe, restoran, bar pub ve çok daha fazlası ile eğlenin ismi haline gelmiş durumda. Cafe mekânlarında buluşabilir akşam için farklı bir plan yapmaya hazırlanabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte toplanıp bir bar pub mekânında kafa dağıtabilir yeni bir gün için daha enerjik bir duruma gelebilirsiniz. Sizler için artık Ankara her konu da imkânlar tanımakta ve bu imkânlar ile mutlu olmanız için bir adım atmakta. Sizde kendiniz için bir farklılık yapabilirsiniz.