ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 5

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 5

Park Caddesi'nde Sevgililer Günü

Son dönemde Ankaralı gençlerin en gözde mekanlarından biri de şüphesiz ki park caddesi.

Ankara'ya yazlık bir kent havası getiren bu caddedeki mekanlar da sevgililer günü için planlamalarına başladılar.




Kulübünden, restoranına, cafesinden, tavukçusuna kadar pek çok çeşitli eğlence mekanını bulabileceğiniz Park caddesinde sevgililer gününü geçirmek eğlenceli olacaktır.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara


Ayrıca isteğinize bağlı olarak pek çok farklı müzik türünü dinleyebileceğiniz mekanlar da şimdiden kapılarını aralamış durumda.

Önceki yıllarda sevgililer günü özel partilerinin de verildiği bu cadde yine böyle bir eğlenceye rastlamanız da mümkün olabilir.

Yine bir çok lüks restoranda bu cadde üzerinde hizmet vermektedir. Yani yalnızca gençler değil orta yaş ve üzeri Ankaralılar içinde Park caddesinde kutlama yapmak mümkündür.

Cadde üzerindeki mekanlar birbirlerine çok yakın olduğu için birinden çıkıp, diğerine girmek sizler için pek sıkıntı olmayacaktır. Ayrıca cadde üzerinde aracınızı park edeceğiniz pek çok park alanı da bulunmaktadır. Toplu ulaşım araçlarının da geçtiği Park caddesi yakınlarında hizmet veren pek çok taksi durağı da bulabilmeniz mümkündür.