TUNALI HİLMİ İFTAR MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ İFTAR MEKÂNLARI

Tunalı Hilmi Caddesi, sadece Ankaralıların değil, Ankara'yı ziyarete gelen ziyaretçilerinden mutlaka ziyaret ettiği önemli bir sosyal mekândır. Bu kadar önemli sosyal aktivitelere ev sahipliği yapan Tunalı Hilmi Caddesi, Ramazan aylarında Tunalı Hilmi iftar mekanları ile de nam salmıştır.




Tunalı Hilmi iftar mekânları, Ankaralıların Ramazan ayında Ramazanın coşkusunu ve bereketini yaşayabildikleri, Ramazan ayının hazzını alabildikleri muhteşem mekânlardır. Tunalı Hilmi iftar mekânları, sevgi ve saygı dolu, güler yüzlü personelleri ile sizi en iyi şekilde ağırlar. Tunalı Hilmi iftar mekânları, Ramazana özel fiyat yükseltmeleri ile fazla kar elde etmenin peşinde değil, misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak, onların Ramazan ayının tadına varmalarını sağlar. Ankaralılar, Tunalı Hilmi iftar mekânlarının ne kadar kaliteli hizmet verdiğini bildiklerinden, misafirlerini Tunalı Hilmi iftar mekânlarında ağırlamaktan şevk ve haz duyar. Tunalı Hilmi iftar mekânları, Ankara'nın en iyi lezzet yerleridir.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Tunalı Hilmi iftar mekânlarında dünya mutfaklarından da lezzetler bulabilirsiniz. Tunalı Hilmi iftar mekanları, Ramazan ayına özel düzenlediği Ramazan fasılları ile sizlere eski Ramazanların tadını nostaljik bir havada tattırır. Ramazan ayında tatlı bir huzur almak isteyenlerin tek tercihi Tunalı Hilmi iftar mekânlarıdır. Tunalı Hilmi iftar mekanları, ilhamını Ankaralıların nezih yaşantısından ve Tunalı Hilmi caddesinin eski ve tarihi yerleşiminden almaktadır. Tunalı Hilmi iftar mekânları, misafirlerine sunduğu lezzetler ile misafirlerini öyle bir büyüler ki Tunalı Hilmi iftar mekânları misafirleri, ben bu lezzeti nereden tanıyorum diye kendi kendine soru sormaktan kendini alıkoyamaz.

Tunalı Hilmi iftar mekânlarında tattığınız lezzeti elbette bir yerden tanıyorsunuzdur. Çünkü Tunalı Hilmi iftar mekânlarında tattığınız lezzetler, annenizin yaptığı yemeklerin lezzetini taşır. Ankara'da iftar yapmak isteyenler, Ankara'nın cennet köşelerinden biri sayılan, Ankara'nın en iyi lezzet durağı diye anılan, hizmet kalitesi ve ekonomik fiyatları ile misafirlerinin gönlüne taht kuran Tunalı Hilmi iftar mekânlarını hiç tereddütsüz tercih etmektedir. Tunalı Hilmi iftar mekanları, iftar sonrası sizlere özel ikramlarıyla sizlere verdiği değeri gösterir.

Ramazan ayında annesinin yemeklerinin lezzetini arayanları, nostaljik ve ekonomik iftar yapmak istiyorum diye düşünenleri, misafirlerimi nerede ağırlayabilirim diye sağda solda mekan araştıranları Tunalı Hilmi iftar mekanları ağırlamaktan gurur duyar.