ÇANKAYA SERPME KAHVALTI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA SERPME KAHVALTI MEKANLARI

ÇANKAYA SERPME KAHVALTI MEKANLARI

Mis gibi bir sabaha uyanıp ailece bol ve geniş Pazar kahvaltıları bizim çocukluğumuzun ayrılmaz bir parçası, hayallerimize anılarımıza geniş bir aile sofrasından tutunda, çekirdek aile düzenimizde bile olsa kesinlikle asla vazgeçemeyeceğimiz alışkanlıklarımız arasında yer almaktadır. Ankara da şehrin merkezin de bir sabah klasiği ya da vazgeçilmez ramazan gecelerinin bir kültür haline dönüştüğü mekânlar özellikle Çankaya serpme kahvaltı mekanları deyince lezzet şölenine açılan büyük bir kapı herkesin hayalini süslemektedir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Ankara'nın ortasında Çankaya serpme kahvaltı mekânları lezzetli ve damak tadınıza fazlasıyla uygun özel mekân keyfi sunmakta. İstanbul ve İzmir gibi bir denize sahip olmasa da Ankara artık sabah gündüz ve hatta gece mekânları ile harika bir değim geçirmekle beraber şehirde yaşayanlara meyhane kültürünü değiştirerek gençlerin uğrak mekânı bar pub tarzı konseptlere dönüştüğünü gözlemlemekteyiz.

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Değişken ve kapital bir şehir olan Ankara sakinleri artık farklı kültürlerin sentezlendiği bir alışveriş, yiyecek içecek kültürünü yaşamakta, her ne kadar bu değişim nesil farklılıklarını kahvehanelerde cafe alışkanlıklarına yöneltse de eski alışkanlıkları bırakmak ve ayrılmak o kadarda kolay olmasa gerek. Bunların dediğimiz gibi en önemlisi kahvaltı kültürümüz, her çeşidin ve lezzetin bulunduğu bu ortam karnımızı doyurmaktan çok bir sohbet hasret giderme sofrası, babaya aileye duyulan özlemin giderildiği sofralar ve bir pazar klasiği olarak hala yaşamakta. Vazgeçilecek gibi de görünmüyor özellikle serpme kahvaltı denildiğinde özel bir sofrada olunacağı ve rahat bir şekilde dışarıda temiz havada en güzel mekan dâhilinde unutulmaz bir günün yaşanacağını anlamak hiçte zor değil.

Eğer sizde böyle bir güzel günün sabahına tüm aile fertlerinizle birlikte uyanmışsanız, arada da olsa serpme kahvaltı keyfini asla kaçırmayın derim özellikle bu sabah güzel bir Çankaya sabahı ise. Bu fikrinizi hayata geçirmek için güzel bir restoran veya bu işte uzman bir kahvaltı salonunda önceden randevu alıp ya da biraz erken kalkıp midenize ve ailenize harika bir ziyafet çektirebilirsiniz. Şimdiden ailenize bir sürpriz yapıp en yakın tarihte ajandanıza serpme kahvaltı notunu alabilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları