SÖĞÜTÖZÜ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

SÖĞÜTÖZÜ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Geçen yılbaşında neler yaptınız diye sorsak ve ya geçen yılbaşı gecesinden memnun kaldınız mı diye sorsak ne dersiniz? Bu soru sizi şaşırttı mı ya da daha önce hiç sorulmadı mı? Söğütözü yılbaşı mekanları olarak bu soru size yöneltiyoruz. Olumsuz bir cevap verdiğinizi duyar gibiyiz. Ne kadar büyük umutlarla gittiğiniz yılbaşı mekanlarına döktüğünüz paralarla ve berbat geçen yeni yıl gecelerini tarihe gömüyoruz. Size unutamayacağınız ve daha önce hiç bu kadar eğlenmediğiniz bir yılbaşı gecesi sunmayı hedefliyoruz. Sizin mutluluğunuz bizim ve tüm personellerimizin de mutluluğu demektir. Bu konu da çok iddialıyız.


Ankara Yılbaşı

Sizin ve sevdiklerinizin Söğütözü yılbaşı mekanlarımızdan mutlu bir şekilde ayrılması bizim ilk hedeflerimizden bir tanesi. İsteklerinizi ve bu yılbaşınızdan beklentilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Ankara da buluna Söğütözü yılbaşı mekanları bir tık uzağınızda. Ankara'nın güzide semtlerinde bulunan Söğütözü yılbaşı mekanlarına uğramanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Söğütözü yılbaşı mekanlarının size ve sevdiklerinize sunduğu müthiş etkinlik ve programlarıyla sizi merakla bekliyor olacak. Biraz da etkinlik ve programlarımızdan bahsedelim. Çocuklarınıza palyaço animatörler ve çeşitli görsel şovlarla size muhteşem bir görsel sunuyor. Çeşitli dünya ve yöresel müzik tatlarının bulunduğu yılbaşına özel müzik listesiyle karşılıyor.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Profesyonel müzisyenleriyle kulağınız pasını adeta siliyor. Uygun menü seçenekleriyle size daha önce tatmadığınız yemek çeşitlerini şefin özel soslarıyla masanıza sunuyoruz. Tabi bir yılbaşı hindisiz geçer mi tabi ki de hayır. Lokum gibi parçalarından ayrılan etler daha önce hiç yemediğiniz ve tadamayacağınız bir ziyafeti vaat ediyor. Her bütçeye uygun fiyat aralıklarıyla seçimizi tabi ki kendiniz yapabilirsiniz. Açık büfelerimizden de yararlanabilirsiniz.




Geniş ve konforlu otoparklarımızla sizin güvenliğinizi sağlıyoruz. Eğer aracınız yoksa ve ulaşımınızı dert ediyorsanız sizi bu durumdan da kurtarıyoruz. Mekanlarımıza yakın taksi duraklarımızdan ulaşımınızı rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgi almak istiyorsanız bize internetten facebook sayalarımızdan ve kendi internet sitelerimizden ulaşabilirsiniz. Size bir tık kadar yakınız. Umarız yeni yılınızı sevdiklerinizle birlikte yeni umutlar ve hayallerle karşılarsınız. Kötü ve sıkıntılı dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde sizi ve sevdiklerinizi Söğütözü yılbaşı mekanlarımızdan mutlu bir şekilde ağırlamayı umut ediyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için pişman olmayacaksınız.