SİNCAN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

SİNCAN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

İş yoğunluğunuzun arttığı ve her gün sıradan koşuşturmalar ile geçirdiğiniz birbirini tekrar eden günlerle geçirdiğiniz günlerinizden sıkıldınız mı? Hazır yılbaşının da yaklaştığı ancak bir programınızın olmadığını mı fark ettiniz. Üzülmeyin hala geç kalmış sayılmazsınız. Size güzel ve reddedemeyeceğiz bir teklifimiz var.


Ankara Yılbaşı

Gelin bu yılbaşını Sincan yılbaşı mekanlarında birlikte yeni yılımız 2016'yı karşılayalım. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak bu mekan size daha önce hiç tatmadığınız yenilikleri önünüze sunuyor. Tek yapmanız gereken bize ulaşıp bilgi almanız ve rezervasyon yaptırmanız. Vakit daralıyor ve geri sayım başladı elinizi çabuk tutun ve karar verin. Aradığınız eğlence dans müzik ve mutluluk hemen yanı başınızda. Sincan yılbaşı mekanlarının size ve sevdiklerinize sunduğu birbirinden muhteşem etkinlik ve programlara birlikte bir göz atalım. Yeni yıla özel etkinlik ve programlar cazip fiyatlarla sizlerle buluşuyor.



Canlı müzikler ile zengin müzik listelerimiz ile sizi ve sevdiklerinizi bekliyor olacağız. Birlikte güzel bir gece yaşamaya ne dersiniz. Siz eğlenirken çocuklarınızın da eğlenmesi Sincan yılbaşı mekanları için önemli. Çocuklarınız animatörler ve palyaçolarla eğlenirken sizde sevdiklerinizle birlikte sıcak şarabınızı gözünüz arkada kalmadan yudumlayabileceksiniz. Dediğimiz gibi eğlencenin tadını çıkarın. Sincan yılbaşı mekanlarında çocuğunuz bize emanet. Şık mekanlarımız ve yeni yıla özel mekan tasarımlarımız göz zevkinizi karşılayacak cinsten. Sizi ve sevdiklerinizi memnun göndermek bizim işin bir şereftir.

Geniş ve ferah mekanlarımız şehrin sıkıcılığından arındırmayı planlıyor. Sadece Türkiye'nin başkenti değil eğlencenin de başkenti olmayı hedefliyoruz.Gelin Ankara'nın eğlence anlayışını birlikte yeniden tarifleyelim ve size unutamayacağınız muhteşem bir gece fırsatını yaşatalım. Çeşitli menülerimiz ile damağınızı şenlendirecek muhteşem yemekler sizi bekliyor olacak. Şeflerimizin benzersiz tariflerini tatmadan geçmeyin.




Açık büfelerimiz ve Ankara'nın soğuğuna karşın önünüze sıcak bir şekilde gelecek yiyeceklerin tadını çıkarın. Ulaşımın biraz uzak olduğu Sincan yılbaşı mekanları güvenliğiniz önemini düşünerek güvenli otopark ve park alanları ile sizi ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlayacak. Tecrübeli eleman ve personellerimizle size hizmet etmekten onur duyar. Gelin bu yılbaşı gecesini sizinle birlikte eğlence ve sıcak dolu zamanlarla karşılayalım. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.