BATIKENT RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKÂNLAR

blog yazısı ekle !

BATIKENT RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKÂNLAR

Ankara'nın sürekli yenilenmekte olan çevre düzenlemesi ve siteleriyle Batıkent, yıldızı parlayan bir değer olma yolunda ilerliyor. Şehrin en sakin ve metro güzergahı üzerinde oluşundan ötürü ulaşımı da kolay semtlerinden birisi olan Batıkent restoran cafe pastane ve mekanlar açısından da sürekli gelişmekte. Her yaştan kesimi rahatlıkla ağırlayabilecek kalitede seçenekler sunan hem açık hem de kapalı kısımları bulunan mekânlar, semtin gelişmesine paralel olarak gelişmekte.




Batıkent restoran cafe pastane ve mekanlar arasında öne çıkan tarzlardan biri de yürüyüş parkları içerisinde bulunan kafe ve restoranlardır. Aileniz, dostlarınız veya sevgiliniz ile rahatlıkla takılabileceğiniz mekânlar olan bu parklarda, çocuk sahibi olanlar için çocuk parkı kısımları ve gençler için arkadaşlarıyla çeşitli spor aktiviteleri yapabilecekleri mekânlar da düşünülmüş. Ayrıca bu parklardan birçoğunda bulunan piknik masaları ve barbeküler de sizlere eğlenceli piknikler yapma fırsatı sunuyor.



Sıcaktan bunaldığınız günlerde biraz olsun serinleyebilmenizi sağlayacak ve hoş görünümlü ve park içerisinde ufak şelalesi olan restoran ve kafeler de hoşunuza gidebilir. Bir de işinin ehli aşçılara sahip pastaneler var tabii. Batıkent'te ve civarında bulunan pastanelerde tahmin ettiğinizden daha fazla tatlı ve hamur işi çeşitleri mevcut. Bazıları 24 saat açık olan bu pastanelerde günün istediğiniz saati istediğiniz tatlıyı bulabilirsiniz. Ankara'nın trafiği de en sakin olan semtlerinden Batıkent'te dünyaca ünlü markaların da birçoğunun şubesi mevcut. Böylece birçoğumuzda alışkanlık yapmış, zaman zaman özlediğimiz enfes tatlara da uzak kalmayacaksınız.

Batıkent restoran cafe pastane ve mekanlar semt içerisinde sürekli dolaşan belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri ve minibüsler ile semtin neresinde oturuyor olursanız olun deyim yerindeyse bir adım uzaklıktalar. Dilerseniz kente yeni yapılan sitelere ait büyük alışveriş merkezlerinde düzenlenen eğlenceli etkinliklere katılabilir, içerisinde oyun ve sinema salonları da barındıran eğlence merkezlerinde gönlünüzce eğlenebilir, vizyondaki en yeni filmleri izleyebilirsiniz.

Bütün bunlara ek olarak, ev ortamından sıkıldığınız zamanlarda açık havada kahvenizi yudumlarken keyfinize güzel müziklerin eşlik edeceği kahve mekânları da bulunan Batıkent, Ankara gibi kalabalık bir metropolde yaşanacak en güzel ve sakin semtlerden birisi.