DİKMEN RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKANLAR

blog yazısı ekle !

DİKMEN RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKANLAR

Yemek yemek veyahut bir şeyler içmek insanların en temel ihtiyaçlarında biri şüphesiz. Açlık hissesini yok etmek ve bu gereksinimi karşılamak üzere çeşitli işletmeler müşterilerine farklı şekillerde hizmet sunmaktadır. Yemek kültürünün farklı olması ve insanların farklı yiyeceklerden hoşlanmasında ötürü her zevke uygun işletmeler müşterine hizmet sunmaktadır. Ankara Dikmen restoran cafe pastane ve mekanlar açısından oldukça zengin bir muhittir.




Ailenizle ve sevdiklerinizle hoş ve elit bir yerde lezzetli tatları tatmak ve sohbet ederek hoş bir vakit geçirmek için bu özel mekânları tercih edebilirsiniz. Dikmen Restoran cafe pastane ve mekanlar aradığınızda karşınıza birçok işletme gelecektir. Ankara Dikmen'de enfes tatları tadacağınız ve sevdiklerinizle baş başa yemek yiyeceğiniz bu mekanlar değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Sadece Dikmen'de değil bu semtin dışında Ankara'nın çeşitli semtlerindeki mekanlara da ulaşabilir ve mekanların özelliklerini, menülerini görebilir ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Ankara gibi büyük bir şehirde oturduğunuz semtte veyahut size en yakın semtte restoran, cafe veya pastane bulmak çok daha basit. Oturduğunuz semt büyük bir semt ise çevrenizi çok fazla bilmiyorsanız hangi semtte ne var öğrenmek çok daha kolay. Örneğin Dikmen'de restoran nerede var, ne menüleri var nasıl ulaşılır gibi sorulara yanıtı çok basit bir şekilde ulaşacaksınız. Sadece restoran değil tabi. Dikmende ki cafelere, pastanelere ve mekanlara ulaşmak da hiç zorluk çekmeyecek ve bu tarz mekanlara ulaşarak eşinizle ve ailenizle yemek yiyebilecek ve ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceksiniz.

Ankara'nın hangi şehrinde yaşarsanız yaşayın işletmelere kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Dikmen, Oran, Etlik, Yıldız, Batıkent ve diğerleri. Yani hangi semtte cafe, lokanta, pastane arıyorsanız semte göre arama yaparak kolayca ve hızla bulacak. Yeni mekânlar keşfederek harika lezzetleri test edecek ve iyi bir vakit geçirerek boş zamanınızı iyi şekilde değerlendireceksiniz.

Ne, nerede, nasıl gidilir, ne yenir gibi sorulara cevap bulacak ve bu mekanlara gitmeden hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Yaşadığınız yerlerdeki mekânlara gitmeden oturduğunuz yerden onlar hakkında araştırma yapabilir ve seçenekler içinden en doğru tercihi yaparak zamandan da kâr yapabilirsiniz.