YAŞAMKENT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

YAŞAMKENT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Yaşamın başkenti olan Ankara'nın yılbaşı gecesinin de başkenti neden olmasın? Yeni yılda evde pijamalarla oturup televizyon programlarına bakmaktan ve kumandayla televizyon zaplamaktan vazgeçin. Çünkü bütün yılı öyle geçirmeyi tabi ki de istemezsiniz. Herkesin gönlünde şöyle güzel bir mekânda uygun fiyatla unutulmayacak bir yılbaşı geçirme arzusu kadar tabi bir durum olamaz. Yeter ki oturduğumuz yerden kalkıp biraz internetten araştırma yapalım.


Ankara Yılbaşı

Ankara
da bulunan mekânlara şöyle bir göz atalım. Sizin için bir önerimiz var. Yaşamkent yılbaşı mekanları bunlardan sadece bir tanesi. Ankara'nın merkezinde bulunan ve ulaşımı kolay olan bu yer hem sevdiklerinizi hem de sizi mutlu edecek etkinlik ve programı ile tüm cazibeleri kendine çekiyor. Eğer sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız bize ulaşmanız yeterli. Kendinize uygun menü seçeneği ile ve çeşitlilikleri ile size unutulmayacak bir ziyafet çekmeyi ve sizin mekândan mutlu bir şekilde ayrılmanızı hedefliyor.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Sadece yiyecek değil içecek çeşitliliği de sizi mutlu edecektir. Güncel şarkıları ile ve yılbaşına özel müzik programı ile ruhunuzu da doyurmayı unutmuyor. Kulak iştahınızın kabardığını duyar gibiyiz. Fiyatının her bütçeye uygun olması ile birlikte şık ve gösterişli bu mekân da sizi şaşırtacak. Yılbaşını geçirmek isteyeceğiniz bir mekan olarak karşınıza çıkıyor. Size bir tık daha yakınız. Eğer çocuğunuz varsa o ne olacak demeyin mekânımız çocuğunuzu da düşünmüş durumda.

Çocuklara uygun oyun alanları ve onlara özgün etkinlik ve programla çocuğunuzu da memnun etmek ve bir çocuk gibi yılbaşını geçirmesini sağlamak bizim için önemli. Çocuğunuz bir yerde oyun oynarken aklınızın çocuğunuzda kalmayıp eğlencenize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Sadece büyüklere değil küçük arkadaşlarımızın da mutlu etmek bizim için bir ayrıcalıktır. Yaşamkent yılbaşı mekanlarına ulaşılabilirlik de çok kolay. Aracınızı nereye park edeceğinizi de siz değil biz düşünelim.




Araçlarınıza uygun ve geniş otoparklarımız mevcut. Eğer aracınız yoksa sizi evinize uğurlamak için taksi durağının aktif kullanıldığı bir yerde bulunuyoruz. Umarım sizi memnun bir şekilde ve hayallerinize bir adım daha yaklaşmış bir biçimde ağırlarız. Umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir. Geride kalan 2015'i güzel geldin 2016ya bırakmanızı diliyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.