ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

Pazar günleriniz artık Ankara' da çok daha güzel geçiyor. Sizlerde Ankara'nın eşsiz sosyal imkânlarından faydalanmak için beklemeyin ve o güzel imkânlardan bir an önce faydalanın. Ankara'nın bu güzel imkânları içerisinden Ümitköy -Konutkent -Çayyolu açık hava brunch mekanları sizler için ilk tercihlerden biri olabilecektir.




Ankara' nın en iyi mekan isimlerini bir araya getiren semtlerinden olan Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu sizlere eğlence ve farklı bir gün için pek çok hizmet sunmakta. Sizde bu hizmetlerden faydalanmak için Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu semtlerinin sokaklarının tadına varmaya başlayabilirsiniz.



Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu bu aralar açık hava da sunulan brunch mekânları ile dolup taşıyor. Pazar günlerinin vazgeçilmez zevki olan brunch artık Ankara' da pek çok restoran tarafından sunulabilmekte. Pazar sabahı geç kalkanlardansanız sizlerde ailenizle birlikte hem dinlenmek hem de farklı bir pazar kahvaltısı yapmak istiyorsanız brunch tam da sizlere göre. Bu farklı hava içerisinde hem doğa ile birlikte olabilir hem de bu özel kahvaltı ile midelerinizin bayram etmesini sağlayabilirsiniz. Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu bu konu da sizlere sunacağı mekânları sayesinde seçim konusun da zorlanmamanızı sağlayacak semtler arasında. Onlarca mekân özel brunch menüleri ile kapılarını size açmakta. Ankara artık sizler için pazar günleri mutlu bir günün adresi konumunda.

Ankara'nın bu özel hafta sonu açık hava brunch hizmeti gibi pek çok konu da sizlere imkanlar tanıdığını görebilirsiniz. Açık hava kahvaltısından sonra yapabilecekleriniz arasında cafe mekanları devreye girmektedir. Dilerseniz Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu semtlerinin cafelerinden birinde oturup sohbet edebilirsiniz.

Akşam ne yapacağım kaygısına da düşmenize gerek yok. Bar pub mekânları özellikle Ankara' da akşamları çok fazla tercih edilen mekânlar arasında. Sazlı sözlü eğlencenin adresi ise meyhane mekânları olmaktadır. Meyhaneler sizler için içkili nezih ortamların başını çekmekte. Burada hem içki içebilir hem de dostlarınız veya eşinizle birlikte eski anılarınıza bir yolculuk yapabilirsiniz. Sizde kendinize ve ailenize farklı bir gün armağan edin ve zevkini yaşayın.