ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU BRUNCH MEKANLARI

Önceden Yenimahalle ilçesine bağlı olup, şu anda Çankaya ilçesine bağlanan Ümitköy ve Çayyolu Ankara'nın gün geçtikçe daha da büyüyen, nezih ve modern semtlerinden olup pek çok şık ve kaliteli mekâna da ev sahipliği yapmakta. Eğer güzel bir brunch için özel bir mekân arıyorsanız Ümitköy-Konutkent-Çayyolu Brunch Mekanları tam size göre.



Galleria'nın arka sokağında, Profesör Ahmet Taner Kışlalı, Mutlukent, Ümitköy, Çayyolu, Ümit, Koru, Yaşamkent mahallelerinde ve Konutkentte birbirinden şık, modern tasarımlı ve kaliteli birçok mekân var. Harika bir brunch için bu semti gerçekten seviyorum. Bu mekânlardan bazıları hafta sonları sık sık gittiğim ve çok beğendiğim, zengin ve lezzetli menüleri ile güler yüzlü personeli sayesinde sıcak bir ortam sunuyorlar. Ancak bazılarında yer bulamama sıkıntısı yaşayabilirsiniz çünkü genellikle çok kalabalık oluyor ve bazen sıra kuyruğu oluşuyor. Restoran mekânları kahvaltı konusunda genellikle serpme kahvaltı hizmeti vermektedir.



Kahvaltı yapmak için insanların masalarından kalkmalarını beklemek dışında her şey mükemmel. Genellikle ortak özellikleri kaliteleri, bol çeşitli zengin içerikleri ve dizaynları. İçeriye girdiğinizde keyifli ve farklı bir iç tasarıma sahip mekânlar ve sıcakkanlı personel sizi karşılıyor. Kahvaltı esnasında mekânı incelemek keyif veriyor. Hele yazın bahçe keyfi. Çok keyifli müzikler eşliğinde, değişik çiçeklerin hoş bir harmoni yarattığı o enfes koku ve tertemiz bir havada kahvaltı yapmanın keyfi hiçbir şeyle değişilmez.

Bazı mekânlarda ev yapımı gözlemeler, pastalar, kurabiye ve çöreklerin tadı dayanılmaz. Ümitköy-Konutkent-Çayyolu Brunch Mekânları fiyatlarına gelince bir çok şubesi bulunan büyük mekanlar kalitelerinden tabii ki taviz vermedikleri kuşkusuz ancak bir kahvaltı için uçuk fiyatlara sahip iken gene aynı semtte aynı kaliteyi aratmayan hatta daha sıcak ve huzur verici bir ortam ve bol çeşidiyle çok uygun fiyatlara kahvaltı yapabileceğiniz bir çok mekan da var.

Bunun yanında sayıları az olmakla birlikte hoş otantik bir ortama sahip ancak keşke biraz da lezzet konusuna değinseler diye düşündüğüm mekânlar da olmadı değil. Kaliteli, keyifli, huzurlu ve bol lezzetli bir brunch için Ümitköy-Konutkent-Çayyolu Brunch Mekânları vazgeçilmez diyebilirim. Akşamları cafe veya bar pub bir de meyhane seçeneklerini değerlendirmeyi unutmayınız.