MAMAK YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

MAMAK YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Uzaklardan kulağınıza bir şarkı mı fısıldıyor? Ya da çalan o şarkıyı daha duyamıyor musunuz? Yoksa siz bunu duyarken uyukluyor musunuz? Gelin birlikte paslanan kulağınızı şenlendirelim. Eğer yılbaşı gecesinden önce elinizi çabuk tutmazsanız, siz uyuklarken birileri yeni yılın keyfini sürecek. Ailenizi ve sevdiklerinizi de düşünüyorsanız eğer hemen Mamak yılbaşı mekanlarına bir göz atın size uygun fiyat, etkinlik ve programlar ile eğlencenin elinizden uçup gitmesine izin vermeyin. Çocuklarınız ve sevdikleriniz geride kalan 2015'in güzel anılarını silmesine izin vermeyin.


Ankara Yılbaşı


Onların güzel anılarını dalıp Mamak yılbaşı mekanlarına gelin. Ve size unutamayacağınız muhteşem bir gece sunalım. Sevdiklerinizle birlikte geçirme fırsatını size sunmaktayız. Size ve sevdiklerinize özel yılbaşı indirimlerimiz den faydalanmak sizin de en doğal hakkınız. Bu özel gecenize biraz da indirim katmak bu yılın hem eğlence hem de bütçenizi sarsmayacak bir fırsat. Peki, Mamak yılbaşı mekanları sizi ne gibi sürprizler ile karşılıyor merak ettiğinizi duyar gibiyiz. O halde hemen sizi bilgilendirelim.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara


Mamak yılbaşı etkinlik ve programları ile sizi büyülüyor. Geçen yıllarınıza nazaran daha iyi bir yılbaşı gecesi geçireceğinizi iddia ediyoruz. Uzun müzik listeleri ile kulağınızın pasını sileceğiz gibi duruyor. Canlı müzik dinletileriyle inanılmaz görsel şovlarıyla hayallerinizin sınırını zorlayacağınız bir gece sizi bekliyor. Hiç zaman kaybetmeden bize ulaşın etkinlik ve programlarımız hakkında detaylı bir bilgi almayı unutmayın. Ünlü şef aşçılarımızın bulunduğu Mamak yılbaşı mekanlarımız size daha önce tatmadığınız tatları sizi ve sevdiklerinizi buluşturacak. Zengin menülerimiz her bütçeye uygun fiyatlarla size sunuluyor.




Uygun fiyat politikamız ile sizlere bütün imkânlarımızı yüksek kaliteyle sunuyoruz. Bir yandan sıcak şarabınızı yudumlayıp bir yandan da inanılmaz mezelerimiz den yararlanabilirsiniz Mamak yılbaşı mekanları Ankara'nın merkezi yerlerinden bir tanesidir. Eğer uzak mevkilerden gelecekseniz ve zorluk çekeceğinizi düşünüyorsanız bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Mekanlarımıza yakın taksi durakları ile dönmek de tercihiniz olabilir tabi. Sizin güvenliğiniz Mamak yılbaşı mekanlarının güvenliği demektir. Umarız bu yeni yılı Mamak yılbaşı ailesi ile birlikte geçirirsiniz. Şimdiden bizi düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Sizin ve sevdiklerimizin mutluluğu demek bizim mutluluğumuz demektir. Birlikte nice mutlu seneler diliyoruz