İNCEK YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

İNCEK YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

31 Aralığa çok az kaldı siz hala sevdiklerinize hediye almadınız mı? Bu sene hediye fikrini, tarzını değiştirmeye ne dersiniz. Sevdiklerinize Ankara'nın eşsiz İncek Yılbaşı Mekanlarına götürerek doyasıya eğlence sunmayı bir hediye olarak verebilirsiniz. Nasıl mı sadece bize ulaşmanız gerekecek. Peki, neden İncek Yılbaşı Mekanlarında ki eğlenceyi hediye edesiniz değil mi? Aslında bunun sevdikleriniz ve sizin için eşsiz ve unutamayacağınız bir armağan olacağını garanti edebiliriz.


Ankara Yılbaşı

İncek Yılbaşı Mekanları sizler için doyasıya eğlenebileceğiniz, bütçenize uygun fiyatlarla tasarladığı etkinlik ve programlar ile sizlere hizmet etmeye hazır. Sevdikleriniz ile romantik bir dans mı etmek istiyorsunuz yoksa hiç durmadan dans mı etmek istiyorsunuz sizin için özen ile seçtiğimiz şarkılar ile canlı müzik eşliğinde oldukça geniş olan dans pislerimizde doyasıya dans edip eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz. Alkollü , alkolsüz olmak üzere mekanlarımız ayrılmış durumdadır.

Sigara kullananlar için Ankara'nın soğuk yılbaşı gecesinde mekandan dışarı çıkmanıza gerek kalmayacak. Mekanlarımızda özel sigara içme alanları bulunmaktadır. Sizler için seçtiğimiz yılbaşı yemeklerini yılbaşı menülerine ekledik. Eşsiz lezzetli ve kaliteli ürünlerimizi usta aşçılar tarafından hazırlanıp sizlere sunulmaya hazırdır. Bizler İncek Yılbaşı Mekanları olarak her şeyi sizler için düşündüğümüz gibi bu şahane etkinlik ve programları da uygun fiyatlarla düzenledik.

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Eğlenmenin herkesin ihtiyacı olduğu gibi sevdiklerinize unutamayacağı hediyenizi İncek Yılbaşı Mekanlarına gelerek en güzel şekilde sizi ağırlayıp mutlu bir şekilde mekanlarımızdan ayrılmanızı garanti edeceğiz. Çocukları ile gelecek olan ebeveynler için emin olun çocuklarınıza da harika bir hediyemiz var. Onlar için harika etkinlik ve programlar hazırlayarak güvenli bir şekilde eğlenmelerini sağlayıp sizlerin de büyülü gecenizin tanına varmanızı İncek Yılbaşı Mekanlarının sunduğu hizmet ile alabileceğinizi garanti ediyoruz.




İncek Yılbaşı Mekanları sana eğlenceyi düşünmeniz için saatlerce arabayı park edecek yer aramayın diye güvenli bir şekilde teslim edebileceğiniz otoparklarını kullanıma açmıştır. Çok geniş olduğu için kimse araba park etme konusunda sıkıntı yaşamayacaktır. Dediğimiz gibi bizler sizlere uygun fiyatta sınırsız doyasıya eğlence vaat ediyoruz. Siz de sevdiklerinize böyle güzel bir hediye vermek istiyorsanız tek yapmanız gereken internet sayfamızdan yerinizi ayırtmak olacak. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.