YILDIZ İFTAR MEKANLARI

blog yazısı ekle !

YILDIZ İFTAR MEKANLARI

On bir ayın sultanı Ramazan'ın yaklaşmasıyla herkesi bir telaş almaya başlamıştır. Çünkü Ramazan hem sahurlarıyla hem de iftarlarıyla özenle hazırlanılması gereken bir aydır. Özellikle sevdikleriyle iftar sofralarında buluşmak isteyenler daha şimdiden iftar mekânlarına bakmaya başlamıştır. Her mekân da Ramazan'ın yaklaşmasıyla özel hazırlıkları ve iftar menüleriyle müşterilerine muhteşem bir Ramazan yaşatmak için gün saymaktadır. Başkent Ankara'da bu şekilde bir Ramazan heyecanı başlamıştır. Yıldız iftar mekânları yepyeni Ramazan menülerini müşterilerine sunmayı beklemektedir.




Özellikle dışarıda iftar yapmayı planlayan kişiler Ankara'da Yıldız İftar mekânları arasından beğendiklerini seçebilirler. Ayrıca çok fazla mekân olması da her seferinde başka bir yere gidebilmek adına iyi olmaktadır. Ramazan boyunca çok farklı yerleri de deneyerek iftar yapabilirsiniz.

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Ramazan ayının özellikle yaz günlerine denk geldiği bu günlerde iftar yapmak oldukça önemli bir hal almıştır. Diğer türlü uzun saatler tutulan oruçlar, hem sağlık açısından hem de açlık ve susuzluk açısından oldukça zor olmaktadır. İşte bu yüzden iftar yapacağınız yerleri önceden seçmeniz oldukça önemlidir. Ayrıca sizlere iftar menüsü sunan mekânların da iftar menülerinin hepsine mutlaka bir göz atın. Buna göre seçiminizi yapın. Diğer türlü bütün günü aç geçirdikten sonra kimse herhangi bir sürprizle karşılaşmak istemez. Başkent Ankara'da da şimdiden hazırlık yapan Yıldız iftar mekânları arasından seçiminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Burada bulunan bütün mekânların iftar menülerine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Ramazan ayında bazı mekânlar da iftar menüsü sunmak yerine kendi menülerinden herkese kendi iftar menüsünü hazırlaması için fırsat vermektedir. Bu şekilde olan mekânları da tercih edebilirsiniz. Bu şekilde de bir menüye bağlı kalmadan kendi istediğiniz yemekleri yiyebilirsiniz. İftariyelik tabakları da kendi arzunuza göre oluşturabilirsiniz. Hatta Yıldız İftar mekânları arasından bazıları açık büfe iftar seçenekleri de sunmaktadır. Böylece yemek yemek adeta bir keyfe dönüşmektedir. Hem ibadet yapmış olmanın huzuru hem de güzel yemekler yemiş olmanın mutluluğu ile Ramazan ayını çok daha güzel bir şekilde geçirebilirsiniz. Önemli olan kendi keyfinize uygun olan mekânları seçmenizdir.