İNCEK İFTAR MEKANLARI

blog yazısı ekle !

İNCEK İFTAR MEKANLARI

Ramazan ayına kısa bir süre kaldı. Müslümanlığın beş şartından biri olan oruç ayına kısa bir süre kala tüm hazırlıklar tamamlandı. İftar akşamları ile birlikte mutlu bir günü geçirmek için iftar mekânları son çalışmalarını yapmakta. İncek iftar mekanları Ankara' da en çok tercih edilen sofraların adresi olmaya bu sene de aday.




Pek çok kişi ramazan ayının 3 veya 4 hatta daha fazla gecesini dışarıda geçirmekte. Özellikle Ankara' nın iftar akşamları için dışarıyı tercih etmesinde ana sebep mutluluk dolu bir ramazanın tadını çıkarmaktır. Ankara ilinin en gözde mekânlarına sahip olan İncek semti bu iftar akşamlarının en çok tercih edilenleri arasına girmektedir.

İncek iftar mekanları pek çok adından söz ettiren restoran ile dolup taşmakta. Bu mekânların en çok tercih edilme nedeni ise kalitenin ve şıklığın bir araya gelmesinden kaynaklanmaktadır. İncek semtinin her restorandı hem yemekleri ile hem de sağladığı ortamı ile şık bir iftar yemeği avantajını sizlere sunmakta.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


İncek'in sessiz ve sakin ortamında Ankara'nın karmaşa dolu yaşantısına bir ara verebilir ve iftar akşamınızda mutlu bir aile yemeği veya dostlarınızla toplanıp yapacağınız hoş sohbetlerle dolu anılar oluşturarak mutlu olabilirsiniz. İncek iftar mekanları ulaşım olarak da kolaylık sağlamakta. Dilerseniz toplu taşıma araçları, dilerseniz de özel araçlarınız ile bu mekânlara ulaşım sağlayabilirsiniz. İncek semtinde yaşayanlar ise çok daha fazla şanslı. Yanı başınızda bulunan bu eşsiz iftar mekânlarına teşrif edebilir, sizde iftarınızı bu mutlu ortamda muhteşem iftar menüleri ile eğlenceli ve lezzetli hale getirebilirsiniz.

Ankara ilinin pek çok semtinde iftar akşamlarınız için özel bir anı yaşamak isteğinize uygun özel iftar mekânları bulunmakta. Her bütçeye uygun olan bu mekânlarda dilediğinizde eğlenebilir bu özel ayın tadını sevdiklerinizle birlikte çıkarabilirsiniz. İncek iftar mekânları bu konuda tercih listenizde üst sıralarda bulunabilir. Bu mekânlar hakkında yapılan yorumlarla bir yol haritası çizebilirsiniz.

Ankara'nın stres dolu akşamları yerine sessiz sakin ve elit ortamlarda yaşayacağınız ve haz alacağınız ortamlarında günden uzaklaşın ve siz kendinize ve sevdiklerinize baş başa geçirebileceğiniz bir akşam hediye edin.