ERYAMAN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ERYAMAN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

2015'in son saatlerin de 2016'nın ilk dakikalarınızı nasıl geçireceğinizi düşüyorsanız size bir teklifimiz var. Bu sene yılbaşı gecesin de evde ondan geriye saymak artık sizi sıkıyor ise yazdıklarımızı bir okumanız gerekiyor. Ankara'nın güzide Eryaman Yılbaşı Mekanlarına bir göz atmanızı öneriyoruz. Bizler sizlerin doyasıya eğlenebilmeniz için sizin için etkinlik ve programlar hazırladık. Nasıl mı? En mükemmel müzik ekipleriyle birlikte sizin için hazırlamış olduğumuz eşsiz şarkılarını canlı müzik eşliğinde dinleme fırsatı tanıyoruz. Seçtiğimiz şarkıların ruhunuzu okşayacak şekilde olmasına özen gösterdiğimiz gibi dans etmenin 2015'in stresinden uzaklaştıracağına inanarak dans pistlerimizi genişletip sizlerin dans edebileceğiniz alanlar yarattık. Müziksiz eğlence düşünemiyoruz bunun için yılbaşı gecesine sizleri memnun etmek için hazırlamış olduğumuz dans gösterileriyle doldurup sizi mest edeceğimize garanti veriyoruz.


Ankara Yılbaşı

Müziğin yanı sıra yeni yıl da aileniz ve dostlarınız ile güzel bir akşam yemeği yiyebileceğinizi düşünerek menülerimize sizler için özel olarak seçtiğimiz yılbaşı yemeklerini ekledik. Spesiyal tatlılarımızı tatlı ustaları tarafından yapılıp sizlerin önüne sunacağımızı görmek isteyeceğinizi düşündüğümüzü bilmeniz gerekiyor. Bir de çocuğumuz var çocuklarımıza uygun yerler var mıdır Eryaman Yılbaşı Mekanları diye düşünebilirsiniz. Bu konuya da değinmeden geçemeyeceğin. Emin olabilirsiniz ki küçük kardeşlerimiz için çocuk alanlarında çeşitli gösteriler de yer alacaktır. Onlarında sizin kadar kendi yaşıtlarıyla eğlenmeye hakkı olduğunu düşüyoruz. Şimdi diyebilirsiniz bu kadar güzel etkinlik ve programlar hazırlanmış ama fiyatları nedir? Merak etmeyin herkesin bütçesine uygun fiyatlar ile hazırladık bütün program ve etkinliklerimiz. Herkesi mutlu etmeyi görev bildik bu yılbaşı gecesinde.



Eryaman Yılbaşı Mekanlarına kendi aracınız var ise ulaşım ciddi anlam da çok kolaydır. Eğer toplu taşıma aracıyla gelmeyi düşünüyorsanız ki biz toplu taşıma aracıyla gelmenizi tavsiye ederiz gecenin sonunda size sunacağımız eşsiz eğlencenin verdiği tatlı yorgunluk ile kendi aracınızı kullanacak haliniz kalmayabilir. Dönüşlerde de sıkıntı yaşamadan taksi duraklarına gidebilirsiniz mekanlarımıza oldukça yakın yerlerde bulunmaktadır taksi durakları. Son olarak Eryaman Yılbaşı Mekanlarına sizlere hiç yaşamadığınız bir gece yaşatmak için büyün gücüyle çalışmaya devam ediyor. Hayal değil gerçekleri vaat ediyor. Yılbaşına çok az zaman kalırken rezervasyon yaptırmak isteyenler internet sitemizden bizlere ulaşabilirler. Şimdiden Eryaman Yılbaşı Mekanlarını tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz ve yeni yılın herkese mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.