ELVANKENT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ELVANKENT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Bütün sene çalışmaktan yorulan Ankara'nın güzel insanları ya siz bütün dönem boyunca o sınav bu sınav diye koşuşturan üniversite öğrencileri bu yılbaşı gecesine dair bir plan yaptınız mı? Yapamadınız biliyoruz merak etmeyin şimdi size Ankara'nın en iyi eğlence mekanlarının bulunduğu Elvankent Yılbaşı Mekanlarının sizlere özel, cebinize uygun fiyatlarla sınırsızca eğlenebileceğiniz etkinlik ve programları sunacağız.


Ankara Yılbaşı

2015'in bütün stresinden kurtaracağımız bir gece vaat ediyoruz size nasıl mı? Müziksiz olmaz ama bu müziği size CD çalardan ve ya bilgisayardan dinletmeyeceğiz. Kulaklarınızın pasını sildireceğiz ve sizin için özenle seçmiş olduğumuz şarkılar ile sınırsız şekilde eğlenebileceğiz canlı müzik dinleme fırsatı yaratıyoruz. Dinlemek istediğiniz şarkıları söylemeniz yeterli olacak, sizde şarkı söylemek istiyorsanız sahne performansınızı sevdikleriniz, aileniz ve dostlarınız ile paylaşmak isterseniz bu fırsatı da sizlere veriyor olacağız.

Böyle güzel bir gece de sizleri eşsiz mutfağımız ile tanıştıracağız. Menülerimize özen ile seçtiğimiz yılbaşı yemeklerini eklemiş bulunmaktayız. Usta aşçılarımızın hazırlayacağı leziz yemeklere hayran kalacağınızın garantisini veriyoruz. Alkollü ve alkolsüz çeşitli içeceklerimizden tatmak isteyebilirsiniz hepsi sizin için özen ile seçilmiş tatlar olacak. Merak etmeyin leziz yemeklerimizi yerken, içeceklerimizden içerken acaba bunlar çok pahalı mıdır diye düşünmeyeceksiniz. Bütün etkinlik ve programlarımız ucuza nasıl bu kadar kaliteli ve güzel olur, nasıl bu kadar ucuza böyle eğlenebiliyoruz dedirtecek sizlere. Elvankent Yılbaşı Mekanları öğrenciler ve aileler için uygun yerler olduğunu söyleyebiliriz. Çocuklarınızı düşünüyorsanız ise merak etmeyin bizler düşündük ve küçük kardeşlerimiz için çeşitli gösteriler planladık. Sizler eğlenirken onlar da yaşıtları ile güzel vakitler geçireceklerdir.



Bu yazdıklarımızı okurken heyecanlandığınızı hissediyor gibiyim. Bize nasıl ulaşacağınız merak ediyorsunuz değil mi? Kendi aracınız var ise arabanızı park edebileceğiniz geniş park alanlarımız mevcuttur. Arabanız yok ise sıkıntı değil her şekilde toplu taşıma araçları ile mekanlarımıza ulaşabilirsiniz. Dönüş içinde sıkıntı yaratmayacağını söyleyebiliriz çünkü taksi durakları gayet yakındır mekanlara.

Yeni yıla günler kala Elvankent Yılbaşı Mekanlarında yerler dolmak üzere. Çok geç kalmadan siz de yerlerinizi ayırtmalısınız. Şimdiden yeni yılınızı kutlar, Elvankent Yılbaşı Mekanlarında bol eğlenceli bir gece geçirmenizi temenni ederiz.