DİKMEN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

DİKMEN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Ankara'nın güzide insanları bir yılbaşını daha mı evde geçireceksiniz. Bence bu yazdıklarımı okuduktan sonra fikriniz değişecek. Bu sene bir değişiklik yapıp sınırsız eğlenmeye ne dersiniz? Evet, ama nerede eğlenebiliriz dediğinizi duyar gibiyiz. Hemen sorularınıza cevap olalım. Dikmen Yılbaşı Mekanları sizlere sınırsız eğlence sunabilmek için özen ile eşsiz eğlenebilmeniz için etkinlik ve programlar hazırladılar.


Ankara Yılbaşı

Müziksiz eğlenemiyoruz diyorsanız merak etmeyin Dikmen Yılbaşı Mekanlarında sizler güzelce eğlenebilin diye, geniş dans pistlerinde dans edebilesiniz diye sizin için seçtiğimiz şarkıları canlı müzik ile dinleyip eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz. Dinlemek istediğiniz şarkıları sadece söylemeniz yeterli. Geniş bir şarkı repertuarı olan özenle seçilmiş şarkıcılar gecenize renk katacağı kesin. Müziğin yanı sıra sizler bu önemli gecede memnun kalın ve mutlu olun diye enfes olan Türk mutfağının leziz yemeklerini harika aşçıların hazırladığı yemekleri menülerimize ekledik. İçecek ve tatlılarımızın da bulunduğu menülerden oldukça memnun kalacağınızı garanti ediyoruz. Her şeyi sizin için tasarlıyoruz. Mekanlarda hazırlanan etkinlik ve programların oldukça makul fiyatlarda olduğunu göreceksiniz. Çocuklar için hazırlanan küçük gösteriler ile aklınız çocuğunuzda kalmadan rahatça dilediğiniz gibi eğleneceğiniz Dikmen Yılbaşı Mekanlarında eşsiz bir şekilde eğlenme fırsatını kaçırmayınız. Çünkü bu eğlenceyi kaçıranlar çok pişman olacağı kesin.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Ulaşım bakımında kendi aracınız ile kolaylıkla gelebileceğiniz Dikmen Yılbaşı Mekanları sizlerin güvenle araçlarınızı teslim edebileceği otoparklara sahiptir. Eğer kendinize ait bir aracınız yoksa üzülmeyin Ankara'nın çok kullanışlı toplu taşıma araçlarıyla Dikmen Yılbaşı Mekanlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Nasıl döneceğiz diye düşündüğünüzün farkındayız. Merak etmeyin taksi durakları oldukça yakın yerlerde yer almaktadır.




Fikrinizin değiştiğini az buçuk hissediyor gibiyim. Bizce de değişmeli kaliteli ve ucuza eşsiz eğlence sunuyoruz sizlere. Çok geç kalmadan yerinizi ayırmalısınız. Yeni yıla çok az bir zaman kaldığı için yavaş yavaş yerlerimiz tükeniyor. İnternet sayfamızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Ya da telefon ile bizleri arayarak Dikmen Yılbaşı Mekanlarında yerinizi ayırta bilirsiniz. Aileniz, dostlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte eğlenmeye sizin de hakkınız var. Bunu unutmamanız dileği ile bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şimdiden yeni yılınızı kutlar, sağlık ve mutlu yıllar dileriz.