ÇAYYOLU YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ÇAYYOLU YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Ankara da yaşıyorum ama yılbaşında ne yapacağım ya da Ankara'ya bu sene geldim yılbaşında nasıl eğleneceğim , yılbaşı gecesini bu senede evde geçirmek istemiyorum diye kara kara düşüyorsanız eğer Ankara bu sene eğlencenin merkezi olacağını düşünüyoruz. Eğlencenin merkezi olan Çayyolu Yılbaşı Mekanlarına tarifsiz eğlence sunacağını iddia ediyor.


Ankara Yılbaşı

Peki bunu nasıl iddia ediyor. Her bütçeye uygun fiyatlarla sınırsız eğlence vaat ederek. Dostlarınızla güzel bir yılbaşı gecesi geçirmek istediğinizin farkındayız bunun için tüm imkanlarımızı sizin için en uygun şekilde önünüze sunmaya hazırız. Sizler için eğlenceli bir gece geçirmenin öncelikle müzikle, çılgınlar gibi dans ederek her türlü yöresel müzik, pop müzik ve istediğiniz tarzda canlı müzik şöleni yapmaya hazırız. Sizlerde ailenize, sevdiklerinize belki de şarkı söylemek için sahneye çıkarsınız. Bunun içinde her türlü imkan sağlamaya hazırız. Dediğimiz gibi eğlenceli adresi bu yılbaşında Ankara Çayyolu Yılbaşı Mekanlarıdır.

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Bizler bu sene biterken yeni yıla başlamadan önce güzel bir şekilde sizi ağırlamak için tam gaz hazırlıklara devam ediyoruz. Menülerimize yılbaşına özel harika, hiçbir yerde bulamayacağınız Dünya yemeklerini eklemeyi unutmadık tabi ki de. En başarılı aşçılarımız ile oturup sizler için Türk mutfağından harika lezzetleri yılbaşı yemekleri olarak menülerimize ekledik. Bunları hazırlarken tabi ki de yine sizi düşündük. Menülerimize toplu şekilde gelenler için Çayyolu Yılbaşı Mekanları bir güzellik yaparak indirim yaptı. Yani grup şeklinde geldiğinizde sadece bunu bildirmeniz yeterli olacaktır. Menü fiyatlarımız emin olun Ankara'nın en uygun fiyatlı yemekleriyle doludur. Evet bu konuda iddialıyız hem bütçenizi zorlamayacak hem de eşsiz bir eğlence sunacağız sizlere.

Eşsiz eğlencenin tanıda varmak için sadece yılbaşı gecesi Çayyolu Yılbaşı Mekanlarının yolunu bulmalısınız. Nasıl mı merak etmeyin ulaşım çok kolaydır. Kendi aracınız mevcutsa eğer sizler için park yerleri bulunmaktadır. Özel aracınız yoksa hiç sıkıntı değil dediğimiz gibi ulaşım gerçekten kolaydır. Otobüs, metro hangisiyle gelmek isterseniz kolaylıkla gelebilirsiniz. Dönüşte de güvenli ve rahat bir şekilde gecenin yorgunluğunu atmak için evinize giderken taksi duraklarının oldukça yakın olduğu Çayyolu Yılbaşı Mekanlarını tercih etmemeniz için hiçbir sebep göremiyoruz. Tabi ki de bunun kararını siz vereceksiniz. Biz sadece eğlenmek sizin hakkınız ve en iyi şekilde yılbaşı gecesi hiçbir şeyi düşünmeden geçirmeniz için uğraşıyoruz. Son olarak yılbaşına sayılı günler kaldığı içi yerlerimiz yavaş yavaş dolmaktadır. En kısa zamanda sizde yer ayırttırmak için internet adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz. Yeni yılınız da mutluluklar ve sağlık temenni ediyoruz.