BEŞEVLER YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

BEŞEVLER YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Eğlence, her zaman ve hayatın her alanında da aranan en önemli unsurlardan sadece biri olmuştur. Sadece biri ama en can alıcısı. Özellikle de özel günlerde. Bu özel günler herkes için farklılık göstere bilir. Doğum günleri evlilik yıl dönümleri herkesin farklı olabilir. Ama bu özel günlerden herkes için aynı olan yılbaşı eğlence arayışının doruk noktalarından biridir. Yıla sirayet edeceğine inanılan eğlence yılbaşının olmazsa olmazıdır. Kötü gecen bir yılbaşı ardından hüsrana uğrayacak olan bir yıl getirmesi herkesin korkulu rüyasıdır adeta. Bu kötü rüyayı görmek istemeyen herkes şimdiden eğlence mekanlarını aramaya başladılar.


Ankara Yılbaşı

Başlamayanlara da başlamalarını tavsiye ederiz. Tavsiyemiz sadece bununla da sınırlı değil. Mekan önerisi de yapmadan konuşmayı bitirmek istemiyoruz. Bu yazı Ankara'da yaşayanlar için biçilmiş kaftandan farksız. Beşevler yılbaşı mekanları eğlence arayışınıza adeta son verecek. Beşevler yılbaşı mekanları aylar öncesinden başladıkları hazırlıkları sonlandırmak üzereler. Yılbaşına özgü program ve etkinlikleri sürprizler le dolu olacağa benziyor. Her sene yaptıkları hazırlıkların meyvelerini alan ve bütün bir yıl boyunca kendinden söz ettiren Beşevler yılbaşı mekanları tecrübenin şekil bulmuş halleri adeta.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Bu tecrübe sadece eğlence ile sınırlı değil tabi ki. Menülerinin çeşitliliği lezzetlerindeki fark edilir farklılıkla adeta her alanda iddialı olduklarını bir daha kanıtları cinsten. Siz bu lezzetleri tadarken de cebiniz fiyatların tuzluluğundan yanmayacak çünkü fiyatları diğer her yere göre inanılmaz şekilde ucuz. Beşevler yılbaşı mekanları bu şekilde eğlencenin herkese ait bir olgu olduğunu bir kez daha bizlere gösteriyor. Ulaşımında bir hayli kolay olduğu Beşevler yılbaşı mekanları sizlere yılbaşında bile park yeri ve bunun gibi ufak sıkıntıların içine sokmuyor.




Peki, bu eğlenceye katılacak şanslı insanlar arasında sende var mısın? Bunu öğrenmek için hala devam eden rezervasyonları bitmeden yaptırmanı tavsiye ederiz. Bu senede pişmanlar arasında yerini alma seni bundan sonra eğlenenler arasında yani Beşevler yılbaşı mekanlarında görmek istiyoruz. Bu isteğimizi yanlış anlama bizim için değil senin için gerekli yoksa koca bir yılın yorgunluğunu ve yeni bir yılın karşılanmasını eğlenmeden nasıl başından atacaksın.