BAHÇELİEVLER CAFE (ANKARA'NIN BAHÇELİEVLER SEMTİNDEKİ CAFELERLE İLGİLİ)

blog yazısı ekle !

BAHÇELİEVLER CAFE (ANKARA'NIN BAHÇELİEVLER SEMTİNDEKİ CAFELERLE İLGİLİ)

Sıcakların başlaması, tatilin gelişiyle birlikte içimizde de bir kıpırtı başlıyor. Yeni mekanlar yeni çevre ve insanlarla tanışmaya fırsat kapıları açılıyor. Eğer kışın tatilde, şunu yapacağım bunu yapacağım, diye bir plan listesi hazırladıysanız listenize yeni bir mekan olarak Ankara'mızın biricik gözde yerleri Bahçelievler Cafe yi eklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Yenilenen zevkli dekorları, sizi başka dünyalara alıp götürecek hoş kokularıyla sizi evinizde gibi rahat hissettirecek mekanın tam adresidir burası. Bahçelievler Cafe yeni keşifler arayan kaşiflerini arıyor. Ankara Bahçelievler semti diyince akla o güzelim kaliteli Bahçelievler cafe mekanlar gelir.




Ankara'nın en özel yerlerindendir Bahçelievler semti ve daha da özeli Bahçelievler Cafe, lezzetli yemekleriyle, hoş kokuları ve çalışanları en önemlisi hizmet ve güler yüzlülükle sizleri kucaklıyor. Bir kez gelen müptelası oluyor bu yerlerin. Aman bir uyarı! Bahçelievler Cafe mekanların cıvıl cıvıl renkleri sizi içeri çağırıyor.''Ya arkadaşlar artık farklı bir mekan bulalım'' diye yakınanlardansanız bırakın mekan araştırması yapmayı, çıkın gelin Bahçelievler Cafe ye. Siz değerli müşterilerimiz için özenle düzenlenmiş tasarımıyla Ankara'nın bütün yoruculuğunu atabileceğiniz yer olan Bahçelievler Cafe mekanları stres atmak için birebirdir. İddiaya giriyoruz, Mekandan ayrılırken,'' Ben daha önceden nasıl gelmemişim.'' diyeceksiniz.

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Üniversitelilerin, liselilerin ve birçok yaş grupları için anılarla dolu olan Bahçelievler Cafe mekan tatlı bir hatırla bırakıyor. Genç bayanların en sevdikleri eğlencelerden biri de faldır. Mekanlarımızda damak tadınıza uygun Türk kahvesini yudumladıktan sonra kızlar arasında kahve falı bakılan Bahçelievler Cafe mekanlarında gelecek daha da aydınlık! Bahçelievler Cafe sizlere yaşatacağı memnuniyetle en unutulmaz deneyime sahip olacaksınız.

Fiyatlara gelirsek hiç endişeniz olmasın, her keseye uygun ve kaliteliyizdir.''Bir daha kesinlikle geleceğim, hatta arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim.''Kelimesiniz siz değerli müşterimizden duyacağımızdan eminiz. Akşamları huzura kavuşacağınız canlı müzik performansları ve özel sanatçılarımızla eşsiz bir gece yaşayacağınızdan emin olun. Sevdiğiniz için özel sürprizler yapmak istiyorsanız size özel konseptlerle biz buradayız. Taze, hızlı servis ve güler yüzle yapılan hizmetle her gün kat ve kat büyüyoruz. Haydi, sevdiklerinle unutulmaz saatler geçirmek için gelin, eşsiz ambiyansıyla ve kaliteli hizmetiyle sizleri Ankara Bahçelievler semtinde bekliyoruz.