İNCEK BAHÇELİ MEKANLAR

blog yazısı ekle !

İNCEK BAHÇELİ MEKANLAR

Dışarı çıktığınız da nezih ve şık mekânlarda vakit geçirmek isterseniz Ankara da pek çok farklı seçenek bulunuyor. Her zevke göre farklı mekânlar arasından seçim yapmak mümkündür. Yemek yemek, bir şeyler içmek ya da vakit geçirmek için seçebileceğiniz onlarca seçenek bulunur. Size yakın olan mekânları tercih ederek daha kısa süre içinde gidebilirsiniz. Mekânlarda bahçe ya da teras seçeneği de bulunur. Özellikle havaların ısınması ile açık havanın keyfini çıkarmak isteyenler İncek bahçeli mekanlar ile daha rahat edebilirler. Bahçeli mekânlarda tente altında ya da şemsiye altında güneş sizi rahatsız etmeden rahatlıkla zaman geçirebilirsiniz. Geniş alanlar sayesinde rahatsız olmadan saatlerce oturarak arkadaşlarınız ya da aileniz ile zaman geçirebilirsiniz.




Açık alanda oturmak isteyenler yemeklerini doğa manzarası karşısında yiyebilirler. Restoran seçimi yapmak için düşünenler özellikle bahçeli mekânlar arasından seçim yaparak açık hava da yemek yiyebilirler. Farklı şekillerde döşenmiş ve farklı lezzetler sunan cafe seçenekleri arasından seçim yaparken size yakın olmasına dikkat edebilirsiniz. Özellikle arabasız ulaşım isteyenler çevrede bulunan onlarca mekan arasından farklı tercihler yapabilirler.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Aileniz ile kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ya da brunch yapabileceğiniz farklı mekânlar arasından size hitap edeni tercih ederek zamanınızı burada geçirebilirsiniz. İş toplantılarını yemek sırasında yapmak isteyenler açık havada hoş manzara karşısında da toplantı yapma fırsatını bulabilirsiniz. Farklı görünümlere sahip mekânlardan istediğinizi tercih ederek damak tadınıza uygun bir şeyler yiyebilirsiniz.

Meyhane sevenler için de farklı semtlerde onlarca seçenek bulunuyor. Gece hayatını Ankara da yaşamak isteyenler bar pub seçenekleri arasından beğendiklerini tercih ederek zamanlarını burada geçirebilirler. Bahçeli mekânlar sayesinde kapalı ortamda oturmak istemeyenler açık hava da zaman Geçirme ve lezzetli şeyler yeme fırsatını bulabilir. İncek bahçeli mekanlar arasında yöresel yemek yeme fırsatı sunan seçeneklerde bulunduğundan yöresel yemek yemeyi düşünenler tercihlerini bu yönde yaparak yemeklerini buralarda yiyebilirler. Keyifli vakit geçirmek isteyenler aileniz ile birlikte açık havada yemek yemenin ya da bir şeyler içerek serinlememin verdiği rahatlığı sizlerde dilediğiniz zaman bu mekânlar sayesinde yaşayabilirsiniz.