ANKARADA D-SMART İZLENEBİLECEK MEKANLAR

blog yazısı ekle !

ANKARADA D-SMART İZLENEBİLECEK MEKANLAR

Futbol, ülkemizde her yaştan insanın ilgiyle takip ettiği ve bunu canlı olarak izlemek için de sürekli olarak bir mekân arayışına girdiği evrensel bir spordur. Böyle olması dolayısıyla da özellikle büyükşehirlerde bu yayınların insanlarla buluşturarak hem insanların sosyalleşebilmelerine katkı sağlanması amaç edinilmiş hem de Ankarada d-smart izlenebilecek mekanlar genişletilmiş olmaktadır.

İşte bu nedenle de sürekli olarak gelişim ivmesini güçlendiren işletmeler başta Lig TV olmak üzere birçok ücretli kanalları yayına sokarak insanların bu kanalları toplu halde izleyebilmelerine ortam oluşturmaktadırlar. Özellikle de Lig TV, her yaştan kadın ve erkek tarafından ilgiyle takip edilen kanalların başında geldiğinden Ankarada d-smart izlenebilecek mekanlar sıralamasında ilk sırayı almaktadır. Tabi bunun dışında yerli ve yabancı filmlere yer veren diğer DSMART kanalları da kafelerde yayına hazır hale getirilmektedir. Ancak en fazla tercih edileni bu kanallar olduğundan bu kanallara sıkça rastlamak mümkün olmaktadır.



Özellikle insanların sıklıkla bulunduğu Kızılay, Kurtuluş, Maltepe, Tunalı gibi yerlerde bu kafelere bolca rastlamak mümkün olmaktadır. İnsanlar bu yerlerde bulunarak buralarda bu kafeler vasıtasıyla evlerine paket alımı yapmadan yazının üst taraflarında sözü edilen kanalları izleme olanağına sahip olmaktadırlar. Bunun için bu kanalların olduğu kafeler son yıllarda giderek revaçta olmaya başlamıştır.

Bu nedenle de Ankarada d-smart izlenebilecek mekanlar denilince akla ilk olarak Kızılay ve çevresi gelmektedir. Bu doğrultudaki kafelerle insanlar DSMART kanallarını izleme imkânına erişmektedirler. Yine Lig TV'nin yanı sıra pek çok yabancı filmi ardı ardına sunan diğer DSMART kanalları da kesintisiz yayına sunularak insanların seyir zevkine göre bu kafelerde bulundurulmaktadır.

Yakın bir zamanda bu yönüyle sinemaların işlevini üstlenmeye başlayacağa benzeyen bu yerler şimdiden yoğun müşteri potansiyeline sahip olarak genişleme hacmini iyiden iyiye büyütme yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. İşte bu nedenle de bu kafelerin sayısı günden güne artış göstererek başta Ankara ilinin bilindik yerleri olmak üzere pek çok yerde bu mekânlar konuşlandırılmış olarak karşımıza çıkmaktadır. Ankara'da DSMART izlenebilecek mekânlar pek çok yerde böylece geniş yelpazeye erişmiştir.