ÖVEÇLER YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ÖVEÇLER YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Beş, dört, üç, iki bir... Bu geri sayım size bir şeyler çağrıştırıyor mu? Evet, doğru anladınız yılbaşı gecesine günler kaldı. Peki ya sizin planlarınız nelerdir? Yoksa bu yeni yılı evde geçirmeyi mi planlıyorsunuz? Öyle ise hemen bu düşüncenizden vazgeçmenizi tavsiye ederiz. Öveçler yılbaşı mekanları size ve sevdiklerinize kapı aralıyor ve yılbaşına özel fırsatlar sunuyor. Size tavsiyemiz bu fırsatları yakından incelemeniz ve kaçırmamanız.


Ankara Yılbaşı

Öveçler yılbaşı mekanları yılbaşına özel etkinlik ve programları ile merak uyandırmaya devam ediyor. Geniş dans pistleri şık salonları balo salonları ve clup pistleri ile göz dolduruyor. Daha önce öveçler yılbaşı mekanlarına uğramadıysanız şimdi uğramanızı ve hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yapmanızı tavsiye ederiz. Canlı müzik performanslarının sergilendiği Öveçler yılbaşı mekanları sizi sınırsız dans müzik ve eğlencenin yanına çağırıyor. Doyasıya eğlenmeniz ve dans etmeniz için bir çok imkan sunan öveçler yılbaşı mekanları bilindik yılbaşı kutlamalarına taş çıkartıyor.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Yılbaşına özel çekilişleri ile ve hediyeleri ile sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmeyi düşünüyoruz. Öveçler yılbaşı mekanlarının menüleri ise oldukça çeşitli ve her bütçeye uygundur. Bir yerde et ve hindi keyfini sürerken bir yerde ise vejetaryen menülerimizi seçebilirsiniz. Sizin konforunuzu ve zevklerinizi karşılamanın mutluluğu bizim için kıymetlidir. Şeflerimizin hazırladığı menülerde daha önce hiç yemediğiniz ve tatmadığınız dünya mutfaklarından ve yöresel mutfaklardan faydalanabilirsiniz.




Yılbaşına özel aşçılarımızın özenle belirlediği yemeklerden tatmadan geçmeyiniz. Ankara da ulaşımın başkenti diyebileceğimiz bir şehir olduğundan öveçler yılbaşı mekanlarına ulaşımınızı rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Geniş ve konforlu Otopark ve park alanlarımız mevcuttur. Konforlu ve geniş otoparklarımızı hiç bir tereddüt yaşamadan aracınızı bırakabilirsiniz. Eğer sorularınız varsa ve daha detaylı bir bilgi almak istiyorsanız facebooktan ve internet adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz. Gelin sizde Öveçler yılbaşı mekanlarının farkı ile bu yılbaşını muhteşem bir ana dönüştürün. Bu geniş ailemize sizi ve sevdiklerinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Daha nice muhteşem yıllar dileği ile sizi Öveçler yılbaşı mekanlarına ve bu geniş aileye davet ediyoruz. Sizi memnun etmek bizim için bir ayrıcalıktır. Ailemizi genişlettiğiniz için teşekkür ederiz